Κωνσταντίνα Παγάνη: Ποια είναι η Μις Υφήλιος που ο θείος της σκότωσε τη μητέρα της στην Κρήτη [εικόνες] - iefimerida.gr

Κωνσταντίνα Παγάνη: Ποια είναι η Μις Υφήλιος που ο θείος της σκότωσε τη μητέρα της στην Κρήτη [εικόνες]

Κωνσταντίνα Παγάνη/ Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ προκαλεί στο Ηράκλειο της Κρήτης η δολοφονία μιας 53χρονης έξω από την καφετέρια όπου εργαζόταν από τον πρώην κουνιάδο της, ο οποίος τη σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές.

Η 53χρονη γυναίκα, που βρήκε τραγικό θάνατο από τον αδελφό του πρώην συζύγου της, ήταν μητέρα τριών παιδιών.

Ένα από τα παιδιά της είναι και η Κρητικιά Μις Υφήλιος 2017, Κωνσταντίνα Παγάνη.

Σοκ προκαλεί στο Ηράκλειο της Κρήτης η δολοφονία μιας 53χρονης έξω από την καφετέρια όπου εργαζόταν από τον πρώην κουνιάδο της, ο οποίος την σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές.

Συγκεκριμένα, η πανέμορφη Κρητικοπούλα είχε συμμετάσχει στα Παγκόσμια Καλλίστεία Ms Transcontinental International το 2017, όπου και είχε πάρει την πρώτη θέση.

Η 53χρονη γυναίκα που βρήκε τραγικό θάνατο από τον αδελφό του πρώην συζύγου της ήταν μητέρα τριών παιδιών.

Ένα από τα τραγικά γεγονότα της υπόθεσης είναι πως η Μις Υφήλιος 2017 είχε λάβει μέρος σε διαγωνισμό καλλιστείων όπου σκοπός ήταν η εξάλειψη της ενδοοικογενειακής βίας.

Ενα από τα παιδιά της είναι και η Κρητικιά Μις Υφήλιος 2017, Κωνσταντίνα Παγάνη, η οποία είχε συμμετάσχει στα Παγκόσμια Καλλίστεία Ms Transcontinental International το 2017 όπου και είχε πάρει την πρώτη θέση.

H Κωνσταντίνα Παγάνη πέρα από τον τίτλο της είχε γίνει θέμα media εξαιτίας της προτίμησής της στην πυγμαχία.

H Κωνσταντίνα Παγάνη πέρα από τον τίτλο της είχε γίνει θέμα media εξαιτίας της προτίμησής της για την πυγμαχία.

Μιλώντας στο παρελθόν σε κρητικό κανάλι, η Κωνσταντίνα Παγάνη ανέφερε πως της αρέσει η πυγμαχία γιατί «της δίνει αυτοπεποίθηση, προσφέρει καλή αντίληψη και έχει να κάνει με το μυαλό».

Μιλώντας στο παρελθόν σε κρητικό κανάλι, η Κωνσταντίνα Παγάνη ανέφερε πως της αρέσει η πυγμαχία γιατί «της δίνει αυτοπεποίθηση».

Μάλιστα η Κρητικιά καλλονή, παρότι έπαιρνε μέρος σε αγώνες kick boxing, δεν είχε παρατήσει το μόντελιγνκ, αλλά προσπαθούσε να τα συνδυάσει έχοντας πάντα τη στήριξη της οικογένειάς της.

Μάλιστα η Κρητικιά καλλονή παρ΄ότι έπαιρνε μέρος σε αγώνες kick boxing, δεν είχε παρατήσει το μόντελιγνκ.

Όσο για τον τίτλο που είχε πάρει ως Μις Υφήλιος 2017, η Παγάνη τότε είχε πει πως δεν φανταζόταν ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο ούτε στα πιο τρελά της όνειρα.

Οσο για τον τίτλο που είχε πάρει ως Μις Υφήλιος 2017, η Παγάνη τότε είχε πει πως δεν φανταζόταν ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο ούτε στα πιο τρελά της όνειρα.

«Πρώτη θέση η Ελλάδα! Ms transcontinental international Δεν πιστεύω στα μάτια μου είμαι πολύ χαρούμενη σας ευχαριστώ όλους!», είχε γράψει τότε στο Facebook, βγάζοντας φωτογραφία με το στέμμα.

«Πρώτη θέση η Ελλάδα! Ms transcontinental international Δεν πιστεύω στα μάτια μου είμαι πολύ χαρούμενη σας ευχαριστώ όλους!», είχε γράψει τότε στο Facebook.

Φωτογραφίες:Facebook

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΓΑΝΗ Μις Υφήλιος Κρήτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ