Παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας ο Μουάμπα - iefimerida.gr

Παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας ο Μουάμπα

Φαμπρίς Μουάμπα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κατάρρευση του Φαμπρίς Μουάμπα κατά την διάρκεια του αγώνα της Τότεναμ με την Μπόλτον στις 17 Μαρτίου είχε συγκλονίσει τους πάντες, όμως τα νέα από την ανάρρωσή του είναι ευχάριστα.

Ο μέσος της Μπόλτον είχε υποστεί καρδιακή προσβολή και χρειάστηκαν 78 λεπτά για να χτυπήσει ξανά η καρδιά του, όμως από τότε έχει σημειωθεί εκπληκτική πρόοδος στην ανάρρωσή του και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Mirror», ο 24χρονος ποδοσφαιριστής θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο «London Chest Hospital» μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας.

Ο Μουάμπα είναι σε θέση να περπατάει πλέον, όπως τόνισε σε δηλώσεις του και ο προπονητής της Μπόλτον, Όουεν Κόιλ. «Συνεχίζει να πηγαίνει καλύτερα. Έχει ξεκινήσει να περπατάει, μιλάει και είναι συνέχεια χαμογελαστός. Έχει ακόμα αρκετό δρόμο να διανύσει, όμως η βελτίωσή της υγείας του είναι αξιοσημείωτη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ