Ναυάγιο με 4 νεκρούς μετανάστες ανοιχτά της Χίου -30 αγνοούμενοι - iefimerida.gr

Ναυάγιο με 4 νεκρούς μετανάστες ανοιχτά της Χίου -30 αγνοούμενοι

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τουρκική ακτοφυλακή ανακοίνωσε πως βρήκε σήμερα τα πτώματα τεσσάρων μεταναστών, το σκάφος των οποιων ναυάγησε στα ανοικτά της Σμύρνης, και πως διεξάγονται έρευνες για να βρεθούν άλλοι 30 άνθρωποι που επέβαιναν στο σκάφος.

Χθες, Τρίτη, το βράδυ, μια Ιρακινή, που φορούσε σωσίβιο και τα ρούχα της ήταν μουσκεμένα, ζήτησε βοήθεια από την ακτοφυλακή στο Καράμπουρουν, πόλη στην επαρχία της Σμύρνης.

Όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, τους εξήγησε πως κατάφερε να σωθεί αφού το βράδυ της προηγουμένης ναυάγησε το σκάφος στο οποίο επέβαινε μαζί με άλλους 34 ανθρώπους, σύμφωνα με ανακοίνωση της ακτοφυλακής.

Η ακτοφυλακή άρχισε επιχείρηση έρευνας και διάσωσης και βρήκε τα πτώματα 4 μεταναστών, δύο στην παραλία και δύο στο νερό. Οι έρευνες συνεχίζονται για τους άλλους αγνοουμένους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ