Κουβέλης για τον αιφνίδιο θάνατο του Υποπλοίαρχου Παπαδόπουλου: Ανέδειξε την ανθρώπινη ζωή - iefimerida.gr

Κουβέλης για τον αιφνίδιο θάνατο του Υποπλοίαρχου Παπαδόπουλου: Ανέδειξε την ανθρώπινη ζωή

Συλλυπητήριο μήνυμα του Υπουργού Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο βραβευμένος από την Ακαδημία Αθηνών Υποπλοίαρχος του Λιμενικού Σώματος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, με περισσότερες από 5000 διασώσεις ανθρώπων από τη θάλασσα, είναι από εκείνα τα στελέχη της Ελληνικής Ακτοφυλακής που έδειξαν στην Ευρώπη πώς εννοεί η Ελλάδα τις αξίες του ανθρωπισμού, της αλληλεγγύης, της ισοτιμίας και της ειρήνης».

Αυτό αναφέρει σε δήλωσή του ο Υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης για το θάνατο του Υποπλοίαρχου ΛΣ Κυριάκου Παπαδόπουλου.

«Το Λιμενικό Σώμα είναι υπερήφανο για το άξιο στέλεχός του.
Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι από τα στελέχη που έδειξαν και ανέδειξαν την αξία της ανθρώπινης ζωής, αλλά και την εικόνα της Ελλάδας που μέσα από την οικονομική και κοινωνική κρίση, έμεινε πιστή στις ανθρωπιστικές αξίες του πολιτισμού της οι οποίες πρέπει να είναι και αξίες της Ευρώπης. Στην οικογένεια του εμβληματικού για το Αιγαίο υποπλοίαρχου Κυριάκου Παπαδόπουλου εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια» καταλήγει η δήλωση του Υπουργού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ