Τι χορεύει το Google Dance; - iefimerida.gr

Τι χορεύει το Google Dance;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάρχει μεγάλη σύγχυση ως προς το τι ακριβώς είναι το Google Dance και τι ακριβώς συμβαίνει εκείνη την περίοδο. Πολλοί πιστεύουν ότι αυτή είναι η στιγμή που η Google εφαρμόζει ενημερώσεις στο τεράστιο ευρετήριο της.

Αυτό δεν είναι αλήθεια.

Η Google ανανεώνει συνεχώς το ευρετήριο της, και αυτός είναι και ο λόγος που μπορούμε να αναζητούμε τις τελευταίες ειδήσεις και έπιτα να δρομολογούμαστε κατευθείαν σε κορυφαίες και ανανεωμένες πηγές ειδήσεων. To Google Dance είναι η στιγμή που το Google ενημερώνει το PageRank και τα backlinks κάθε σελίδας στο ευρετήριό του.

Κάθε “dance” αρχίζει με την έναρξη ενός deep crawl (ο αριθμός των επιπέδων που το site σας γίνεται spidered). Όσο μεγαλύτερο είναι το PageRank της ιστοσελίδας τόσο πιο βαθύ είναι το crawl. Γι ‘αυτό και είναι ζωτικής σημασίας να έχουμε υψηλό PageRank ώστε η ιστοσελίδα να γίνεται re-index πιο συχνά, αλλά και crawl βαθύτερα. Σε μια καινούρια ιστοσελίδα παρατηρούμε συχνά ότι το crawl / re-index γίνεται μόνο στο landing page.

Το Google δημοσιεύει τα νέα αποτελέσματα των crawls σε δευτερεύοντα datacenters. Κατά συνέπεια το Google dance ξεκινά όταν ο αριθμός των backlinks στα δευτερεύοντα datacenters είναι διαφορετικός από από αυτόν στα κύρια datacenters. Όταν συμβεί αυτό, ο χορός έχει αρχίσει.

Πηγή: ifeed.gr , διάβασε τη συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Google google dance pagerank backlinks
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ