Η στιγμή που ο πάτερ Αντώνιος τιμάται με το βραβείο του Καλύτερου Ευρωπαίου Πολίτη [εικόνες] - iefimerida.gr

Η στιγμή που ο πάτερ Αντώνιος τιμάται με το βραβείο του Καλύτερου Ευρωπαίου Πολίτη [εικόνες]

Ο πάτερ Αντώνιος/ Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνοδευόμενος από 10 παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» παρέλαβε το βραβείο του Καλύτερου Ευρωπαίου Πολίτη, ο πάτερ Αντώνιος Παπανικολάου στο Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες.

Δείχνοντας φανερά χαρούμενος, ο πάτερ Αντώνιος αφιέρωσε αυτό το βραβείο στα παιδιά της Κιβωτού, αλλά και σε όλους τους εθελοντές που βοήθησαν να εξελιχθεί αυτό το εγχείρημα της «Κιβωτού του Κόσμου»

Συνοδευόμενος από 10 παιδιού της «Κιβωτού του Κόσμου» παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου Ευρωπαίου Πολίτη, ο πάτερ Αντώνιος Παπανικολάου στο Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες.


Οσο για το βραβείο του Καλύτερου Ευρωπαίου Πολίτης, πρόκειται για έναν θεσμό που θεσπίστηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το 2008.

Δείχνοντας φανερά χαρούμενος, ο πάτερ Αντώνιος αφιέρωσε αυτό το βραβείο στα παιδιά της Κιβωτού...

Ουσιαστικά με το βραβείο αυτό επιβραβεύονται δραστηριότητες ή δράσεις πολιτών, ομάδων, σωματείων ή οργανώσεων που έχουν δείξει την προσήλωση τους στην προαγωγή μιας καλύτερης αμοιβαίας κατανόησης και στενότερης ολοκλήρωσης μεταξύ των πολιτών των κρατών-μελών.

...αλλά και σε όλους τους εθελοντές που  βοήθησαν στο να εξελιχθεί αυτό το εγχείρημα της «Κιβωτού του Κόσμου»

Η Κιβωτό του Κόσμου, η οποία ιδρύθηκε το 1998 από τον 26χρονο τότε πάτερ Αντώνιο, προσφέρει εδώ και 20 ολόκληρα χρόνια υποστήριξη σε μικρά απροστάτευτα παιδιά, Ελλήνων και μεταναστών, από μονογονεϊκές οικογένειες ή χωρίς γονείς, που βιώνουν ακραίες συνθήκες φτώχειας και εγκατάλειψης.

Οσο για το βραβείο του Καλύτερου Ευρωπαίου Πολίτης, πρόκειται για έναν θεσμό που θεσπίστηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το 2008.

Φωτογραφίες: Twitter

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ