Η Ριάνα μίλησε για τον ξυλοδαρμό από τον πρώην της - iefimerida.gr

Η Ριάνα μίλησε για τον ξυλοδαρμό από τον πρώην της

Ριάνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η είδηση του ξυλοδαρμού της Ριάνα από τον τότε σύντροφό της, Κρις Μπράουν, το Φεβρουάριο του 2009, και οι φωτογραφίες που έδειχναν το παραμορφωμένο της πρόσωπο, είχαν σοκάρει την κοινή γνώμη και είχαν γίνει πρώτη είδηση σε πολλά διεθνή μίντια. Τρία χρόνια μετά, η 24χρονη τραγουδίστρια μίλησε για την τραυματική της εμπειρία.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Elle, δήλωσε για τη δύσκολη περίοδο που ακολούθησε τον ξυλοδαρμό, αλλά τελικά την οδήγησε στην προσωπική της απελευθέρωση: «Ήμουν θυμωμένη, στεναχωρημένη, μπερδεμένη... είχα γίνει κομμάτια. Ήμουν ακόμα ερωτευμένη. Έλεγα "Ο κόσμος τώρα έχει μάθει πολύ περισσότερα για μένα από όσα εγώ ήθελα να ξέρει". Ήταν κάτι τρομερά ντροπιαστικό. Αλλά με βοήθησε να σταματήσω να κρύβομαι. Ήταν η στιγμή της απελευθέρωσής μου. Ήθελα πλέον ο κόσμος να μάθει ποια είμαι. Ό,τι γνώμη κι αν σχημάτιζαν για μένα. Σκέφτηκα "Τώρα δεν έχεις να κρύψεις τίποτα», είπε.

Παράλληλα, απάντησε και σε όσους την κατηγορούν ότι έδειξε επιείκεια στον Κρις Μπράουν και το γεγονός ότι εξακολουθεί να έχει επαφές μαζί του, λέγοντας: «Σέβομαι τη γνώμη τους. Σε τελική ανάλυση, ο κάθε άνθρωπος σκέφτεται διαφορετικά. Μου είναι δύσκολο να αποδεχτώ αυτή τη γνώμη, αλλά την καταλαβαίνω. Υπάρχουν άνθρωποι που σπαταλούν το χρόνο τους γράφοντας με θυμό, σε ένα παραλήρημα, αλλά δεν πειράζει. Δεν τους μισώ γι΄ αυτό που κάνουν».

Τέλος, αναφερόμενη στο πώς η δουλειά της έχει επηρεάσει την προσωπική της ζωή, είπε: «Φαντάζομαι ότι κι εγώ είμαι μια ιδιαίτερη περίπτωση, γιατί η αλήθεια είναι ότι η δουλειά μου έχει επηρεάσει όλες τις σχέσεις που είχα ή έχω προσπαθήσει να έχω. Αυτό έγινε ακόμα και με ανθρώπους που κανονικά θα έπρεπε να μπορούν να με καταλάβουν. Το μόνο που θέλω είναι να βρω κάποιον που να με ισορροπεί. Τότε, λεπτομέρειες όπως το ωράριό μου δεν θα αποτελούν πρόβλημα για τη σχέση μας. Μου έχει ξανασυμβεί, οπότε ξέρω ότι μπορεί να συμβεί πάλι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ