Αναβολή στην εκδίκαση των εφέσεων ΑΕΚ και Ολυμπιακού για Χριστοδουλόπουλο - iefimerida.gr

Αναβολή στην εκδίκαση των εφέσεων ΑΕΚ και Ολυμπιακού για Χριστοδουλόπουλο

Αναβολή στην εκδίκαση των εφέσεων ΑΕΚ και Ολυμπιακού για Χριστοδουλόπουλο /Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δικαστική διαμάχη της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού στην υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου συνεχίζεται.

Την Τρίτη βρέθηκαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και οι δύο ΠΑΕ, όμως από τις τρεις υποθέσεις εκδικάστηκε μόνο η μία.

Συγκεκριμένα, αυτή της ΑΕΚ που ζητά την επιβολή προστίμου στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ύψους 315.666,66 ευρώ για δηλώσεις που είχε κάνει ο ποδοσφαιριστής. Αντίθετα δεν εκδικάστηκαν οι δύο εφέσεις των ομάδων.

Η ΑΕΚ έχει ζητήσει την απαγόρευση συμμετοχής του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στους αγώνες του Ολυμπιακού για έξι μήνες και επιπρόσθετα απαγόρευση μεταγραφών στους ερυθρόλευκους για δύο μεταγραφικές περιόδους. Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός ζητάει να επιβληθεί απαγόρευση μεταγραφών στους κιτρινόμαυρους για δύο μεταγραφικές περιόδους.

Οι δύο υποθέσεις πήραν αναβολή για τις 22 Οκτωβρίου λόγω της απουσίας του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή κ. Αποστολόπουλου και του δικηγόρου του ΠΣΑΠ Μηνά Αλιφραγκή.

Υπενθυμίζουμε ότι η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ στις 10 Σεπτεμβίου αποφάσισε πως είναι άκυρο το συμβόλαιο της ΑΕΚ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, μιας και αυτό ούτε κατατέθηκε, ούτε επικυρώθηκε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ