Γυναίκα φωτογραφίζεται με το νυφικό στον τάφο του αγαπημένου της την ημέρα που θα παντρεύονταν [εικόνες] - iefimerida.gr

Γυναίκα φωτογραφίζεται με το νυφικό στον τάφο του αγαπημένου της την ημέρα που θα παντρεύονταν [εικόνες]

Η νύφη στον τάφου του αρραβωνιαστικού της /Φωτογραφία: Loving Life Photography
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια συγκλονιστική ιστορία είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.

Μια γυναίκα, η Jessica Padgett, φόρεσε το νυφικό της και βρέθηκε στον τάφο του αγαπημένου της, Kendall James Murphy, την ημέρα που θα ενώνονταν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Φωτογραφίες από την σπαρακτική απόφαση της γυναίκας είδαν το φως της δημοσιότητας και από τότε η συγκινητική ιστορία κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

Ο Kendall ήταν πυροσβέστης από την Ιντιάνα, που σκοτώθηκε στον Νοέμβριο του 2017, όταν συνάδελφός του τράκαρε το πυροσβεστικό όχημα μετά από κλήση για βοήθεια. Ο υπαίτιος δεν τραυματίστηκε αλλά βρέθηκε στο αίμα του αλκοόλ πάνω από το όριο.

Για να τιμήσει την μνήμη του αδικοχαμένου αγαπημένου της, η Jessica αποφάσισε να βάλει το νυφικό της και να φωτογραφηθεί στον τάφο του με τους δικούς τους ανθρώπους καθώς και την στολή του.

Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες της Jessica Padgett στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νύφη τάφος γάμος φωτογραφίες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ