Φέντερερ προς τους υπόλοιπους τενίστες: Σεβαστείτε τα ball boys - iefimerida.gr

Φέντερερ προς τους υπόλοιπους τενίστες: Σεβαστείτε τα ball boys

Ο Ρότζερ Φέντερερ/ Φωτογραφία: AP- Jim Young
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι τενίστες πρέπει να σέβονται τα ball boys και ball girls, τόνισε ο Ρότζερ Φέντερερ, λίγες ημέρες μετά το ξέσπασμα του Φερνάντο Βερντάσκο που προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια.

Ο Ισπανός ξέσπασε σε ένα ball boy, επειδή δεν του έφερε την πετσέτα του όσο γρήγορα θα ήθελε, στον ημιτελικό του Shenzen Open. Πολλοί του επιτέθηκαν στα social media για αυτή τη συμπεριφορά του.

Ο Φέντερερ προσπάθησε να αναγνωρίσει ελαφρυντικά στον Βερντάσκο, αλλά τόνισε πόσο σημαντικός είναι ο σεβασμός απέναντι στα ball boys. «Πάντα θες να σέβεσαι αυτά τα παιδιά, για την υπέροχη δουλειά που κάνουν, αλλά δεν είναι εύκολο για κάθε παίκτη να ελέγξει τα συναισθήματά του», δήλωσε ο Ελβετός, που στην παιδική του ηλικία είχε υπάρξει ball boy.

«Αυτά τα παιδιά είναι πραγματικά σημαντικά για εμάς, γιατί μπορεί να αποτελούν το μέλλον του αθλήματος. Δεν θέλεις να φεύγουν από τα τουρνουά και να νιώθουν ότι δεν τα εκτιμούν ή ότι έζησαν κάτι απαίσιο. Πρέπει να τα φροντίζουμε», συμπλήρωσε ο Φέντερερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ