Τι έκανε χθες το βράδυ (όλο το βράδυ) η Καρντάσιαν στο διαμέρισμα του Κέιν Γουέστ; - iefimerida.gr

Τι έκανε χθες το βράδυ (όλο το βράδυ) η Καρντάσιαν στο διαμέρισμα του Κέιν Γουέστ;

Κέιν Γουέστ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας υπερ-τυχερός παπαράτσι φωτογράφησε σήμερα το πρωί την Κιμ Καρντάσιαν να φεύγει από το Νεοϋορκέζικο διαμέρισμα του χιπ χοπ μεγιστάνα, με τον οποίο είχε πάει να δει χθες το βράδυ τους Αγώνες Πείνας. Όλα δείχνουν ότι το ανελέητο κυνηγητό που είχε εξαπολύσει ο Κέιν για να την κατακτήσει, είχε καλή κατάληξη.

Σύμφωνα με το γενικά μη έγκυρο γκόσιπ σάιτ TMZ, η σχέση των δυο τους μόλις ξεκίνησε. Αν και, αν θέλουμε να είμαστε απόλυτα ακριβείς, πρόκειται για μια σχέση που αναζωπυρώθηκε.

Πάντα σύμφωνα με την πρώην σύντροφο του Κέιν Γουέστ, την μπαισέξουαλ Άμπερ Ρόουζ, που είχε δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο ότι «Ο Κέιν με κερατώνε συστηματικά με την Κιμ όσο καιρό ήμασταν μαζί».

Ενώ ο Κέιν Γουέστ πάντα φρόντιζε να βάζει και ένα στίχο με νόημα για εκείνη σε κάποια από τα τραγούδια του, όπως στο σινγκλ Theraflu, όπου τραγουδούσε «Το ομολογώ ότι ερωτεύτηκα την Κιμ. Γύρω στην ίδια περίοδο που εκείνη άρχισε να βλέπει εκείνον (σ.σ. Κρις Χάμφρις, ο μπασκεμπολίστας πρώην σύζυγός της). Δεν πειράζει, ας κάνει εκείνη ότι νομίζει ότι είναι σωστό. Όσον αφορά εκείνον, είναι τυχερός που δεν λέω στον Jay-Ζ (σ.σ. Φίλος του και ιδιοκτήτης των New Jersey Nets, την ομάδα του NBA που παίζει ο Χάμφρις) να τον πετάξει από την ομάδα».

Η ουσία είναι ότι ο Κέιν Γουέστ και η Κιμ Καρντάσιαν είναι πλέον και επίσημα μαζί. Άρα όπου να είναι θα προκύψει και το καινούργιο τους κοινό παρατσούκλι, στην λογική του Μπραντζελίνα.

Όσον αφορά τι τι έκανε η Κιμ στο διαμέρισμα του Κέιν, αυτό βγάζει μάτια. Και αν έχετε αμφιβολία, απλά αναφέρουμε ότι το κορίτσι φορούσε τα ίδια ρούχα το προηγούμενο βράδυ που είχαν βγει μαζί. Και τα ίδια το πρωί που την φωτογράφησε ο παπαράτσι.

Πάντα, βέβαια, υπάρχει η πιθανότητα απλά να μιλούσαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ