Ο μικρανεψιός του Χίτλερ ήθελε να παντρευτεί μια Εβραιοπούλα!

Βαθιά ερωτευμένος με μια εβραιοπούλα, την οποία ήθελε μάλιστα να παντρευτεί ήταν ένας από τους τελευταίους εν ζωή συγγενείς του Αδόλφου Χίτλερ, όπως αποκάλυψε ο αδελφός του μιλώντας στη Bild.

Ο Αλεξάντερ, ο Μπράιαν και ο Λούις Στιούαρτ Χιούστον είναι μικρανεψιοί του διαβόητου ηγέτη των Ναζί και ζουν εδώ και χρόνια σε μια μικρή κοινότητα του Λονγκ Άιλαντ στην πολιτεία της Νέας Υόρκης προσπαθώντας να κρύψουν τη συγγένειά τους με τον άνθρωπο που αιματοκύλισε την Ευρώπη.

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης που εξασφάλισε η γερμανική εφημερίδα, ο μεγαλύτερος από τους τρεις αδελφούς, ο Αλεξάντερ -το μεσαίο όνομα του οποίου είναι Αδόλφος- χαρακτήρισε «σαχλαμάρες» τις φήμες ότι τα αδέλφια συμφώνησαν να παραμείνουν ανύπαντροι και να μην αποκτήσουν παιδιά ώστε όταν πεθάνουν να σβήσει μια για πάντα η γενιά των Χίτλερ.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι ένας από τους αδελφούς σχεδίαζε να παντρευτεί την Εβραία φίλη του, αλλά η σχέση τους διαλύθηκε όταν η κοπέλα έμαθε την ιστορία της οικογένειας.

Σημειωτέον, πάντως, ότι το 2002 μιλώντας στον Βρετανό δημοσιογράφο Ντέιβιντ Γκάρντνερ ο Αλεξάντερ Στιούαρτ Χιούστον είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο τα αδέλφια του να είχαν κάνει εν αγνοία του μια τέτοια συμφωνία. «Ίσως οι άλλοι δύο να το έκαναν, αλλά εγώ ποτέ», είχε πει τότε.

Ένας τέταρτος αδελφός, ο Χάουαρντ, είχε παντρευτεί και σκόπευε να αποκτήσει παιδιά, αλλά σκοτώθηκε σε τροχαίο το 1989 στο Λονγκ Άιλαντ.

Οι περισσότεροι γείτονες των Στιούαρτ Χιούστον στην κωμόπολη Πατσόγκ, αγνοούν το ιστορικό της οικογένειας.

Ο πατέρας τους, Ουίλιαμ Χίτλερ ήταν γιος του ετεροθαλούς αδελφού του Χίτλερ, του Αλόις, που είχε παντρευτεί μια Ιρλανδέζα, όταν εργαζόταν ως σερβιτόρος στο Λονδίνο. Είναι ένα μυστικό που τα αδέλφια κρατούσαν καλά κρυμμένο όλη τους τη ζωή, αποφεύγοντας τις συνεντεύξεις και βάζοντας στο ράφι κάποια σχέδια να γράψουν ένα βιβλίο για τις ζωές τους. «Το συζητήσαμε κι αλλάξαμε γνώμη», είπε ο 68χρονος Αλεξάντερ. «Δεν θα το κάνουμε ούτε για όλα τα λεφτά του κόσμου», συμπλήρωσε.

Ο πατέρας τους, που είχε γεννηθεί στο Λίβερπουλ, μετά από μια σύντομη καριέρα σε τράπεζα του Βερολίνου, μετανάστευσε στις ΗΠΑ, όπου κατετάγη στο Πολεμικό Ναυτικό και πολέμησε κατά των Ναζί. Μετά τον πόλεμο παντρεύτηκε τη Γερμανίδα γυναίκα του και αργότερα άλλαξε το επώνυμό του σε Στιούαρτ Χιούστον για να προστατέψει τα τέσσερα παιδιά του από την κατάρα του πιο μισητού επωνύμου στην ιστορία της ανθρωπότητας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ