Viral βίντεο: Τον ενοχλούσε η συνεπιβάτις και τη χτύπησε με το κινητό του στο κεφάλι - iefimerida.gr

Viral βίντεο: Τον ενοχλούσε η συνεπιβάτις και τη χτύπησε με το κινητό του στο κεφάλι

Ο άνρδας χτυπά με το κινητό του το κεφάλι της γυναίκας. Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο που δείχνει έναν Ιάπωνα επιχειρηματία να χτυπά μια γυναίκα που κοιμόταν δίπλα του με το κινητό του τηλέφωνο, μόλις εκείνη ακούμπησε κατά λάθος τον ώμο του.

Τα δύο άτομα κάθονταν το ένα δίπλα στο άλλο σε ένα γεμάτο τρένο με την γυναίκα να βρίσκεται ήδη σε βαθύ ύπνο. Η γυναίκα κρατούσε την τσάντα της στην αγκαλιά της, δίπλα στον άνδρα με τα γυαλιά που φορούσε χειρουργική μάσκα στο πρόσωπο.


Την ώρα που άρχισε να κλίνει προς τον συνεπιβάτη της, ο άνδρας έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο από τον χαρτοφύλακά του σαν να ήθελε να δει κάτι – αλλά αντ’ αυτού την χτύπησε στο μέτωπο.

Παρά το γεγονός ότι συνέβη σε ένα θορυβώδες τρένο, ο ήχος του τηλεφώνου που χτυπά το πρόσωπό της μπορεί να ακουστεί καθαρά στο βίντεο διάρκειας 16 δευτερολέπτων.

Η γυναίκα ξυπνά σιγά -σιγά και κοιτάζει γύρω της για να καταλάβει τι ακριβώς συνέβη. Ο άνδρας βάζει ήρεμα το τηλέφωνο στο χαρτοφύλακά του και κάνει σαν να μην συνέβη τίποτα.

Ένα βίντεο του περιστατικού δημοσίευσε ένας χρήστης του Twitter, με την λεζάντα: «Το καταλαβαίνω πως δεν θέλεις κάποιον να ακουμπάει επάνω σου, αλλά αυτό είναι υπερβολή».

Κάποιοι θεατές ζήτησαν μάλιστα το βίντεο να σταλεί στην αστυνομία. Πάντως το συγκεκριμένο στιγμιότυπο έχει γίνει viral με πάνω από 3 εκατομμύρια προβολές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ