Κράξιμο στο GNTM: Εδωσαν σε διαγωνιζόμενη plus size να φορέσει ένα μικροσκοπικό φόρεμα (που δεν έκλεινε) [βίντεο] - iefimerida.gr

Κράξιμο στο GNTM: Εδωσαν σε διαγωνιζόμενη plus size να φορέσει ένα μικροσκοπικό φόρεμα (που δεν έκλεινε) [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη φάση του bootcamp πέρασε χθες το Greece's Next Top Model και τα στιγμιότυπα που κέντρισαν το ενδιαφέρον και σχολιάστηκαν ιδιαίτερα, ήταν και πάλι πολλά.

Η δεύτερη φάση για την επιλογή των 20 κοριτσιών περιελάμβανε πασαρέλα με δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια.

Μεταξύ άλλων κοριτσιών, στην πασαρέλα περπάτησε και ένα νεαρό κορίτσι το οποίο μπαίνει στο Greece's Next Top Model στην κατηγορία των plus size. Μάλιστα, οι κριτές ενθουσιάστηκαν ιδιαίτερα με την παρουσία της.

Ωστόσο, το φόρεμα που της έδωσαν για να περπατήσει στην πασαρέλα ήταν... μικρό, με αποτέλεσμα να μην της κουμπώνει καθόλου.

Το γεγονός σχολίασε καυστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα το πρωί στην εκπομπή της.

«Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό το στιγμιότυπο με το κορίτσι που δεν του έκανε το φουστάνι… αν εμένα έρθει ο στυλίστας μου και μου φέρει extra small, ενώ με το ζόρι μου κάνει το medium, φταίω εγώ που δεν μου κουμπώνει ή εσύ που μου το δίνεις;»! Και τόνισε: «Την πέρασαν στην επόμενη φάση δε θα έπρεπε να είχαν προβλέψει να έχουν ρούχο και γι’ αυτό το σωματότυπο… Να μου φέρουν το small και να μου πουν δε σου κουμπώνει;»!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ