«Εχουν γίνει δολοφονίες και τις βαφτίζουμε αυτοκτονίες» -O Γιώργος Καπουτζίδης σε ένα συγκινητικό ξέσπασμα για το bullying [βίντεο]

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να χωρέσει μεγάλες αλήθειες που δεν ακούμε εύκολα στην ελληνική τηλεόραση.

Το βράδυ της Δευτέρας 8 Οκτωβρίου, στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο», ένα νεαρό παιδί, ο Γιώργος Θωμόπουλος από την Πάτρα, ανέβηκε στη σκηνή και το τραγούδι του για το bullying ήταν ίσως μια από τις συγκλονιστικότερες στιγμές του διαγωνισμού ταλέντων του ΣΚΑΙ.

O Γιώργος Καπουτζίδης πήρε το λόγο και με αφοπλιστικό τρόπο τοποθετήθηκε για το φαινόμενο του bullying που όπως ο ίδιος σημείωσε «έχει οδηγήσει σε δολοφονίες που βαφτίστηκαν αυτοκτονίες».

Δεν δίστασε να αναφερθεί στην δική του εμπειρία: τα συγκλονιστικά του λόγια συγκινούν.

«Φέρνεις ένα παιδί στον κόσμο και δεν ασχολείσαι με το πώς θα το στείλεις στο σχολείο; Δεν θα του πεις ότι «Αγόρι μου ή κορίτσι μου, δεν θα προσβάλλεις ποτέ και δεν θα θίξεις ποτέ και δεν θα κάνεις ποτέ κακό σε ένα παιδί επειδή σου φαίνεται διαφορετικό, πιο αδύναμο» ή δεν ξέρω κι εγώ τι; Θα έπρεπε να ντρέπονται αυτοί οι γονείς...».

Δείτε το βίντεο με τα συγκλονιστικά λόγια του Γιώργου Καπουτζίδη, στο bovary.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ