«Εχουν γίνει δολοφονίες και τις βαφτίζουμε αυτοκτονίες» -O Γιώργος Καπουτζίδης σε ένα συγκινητικό ξέσπασμα για το bullying [βίντεο] - iefimerida.gr

«Εχουν γίνει δολοφονίες και τις βαφτίζουμε αυτοκτονίες» -O Γιώργος Καπουτζίδης σε ένα συγκινητικό ξέσπασμα για το bullying [βίντεο]

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο διαγωνιζόμενος/ Στιγμιότυπο από το Ελλάδα έχεις ταλέντο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να χωρέσει μεγάλες αλήθειες που δεν ακούμε εύκολα στην ελληνική τηλεόραση.

Το βράδυ της Δευτέρας 8 Οκτωβρίου, στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο», ένα νεαρό παιδί, ο Γιώργος Θωμόπουλος από την Πάτρα, ανέβηκε στη σκηνή και το τραγούδι του για το bullying ήταν ίσως μια από τις συγκλονιστικότερες στιγμές του διαγωνισμού ταλέντων του ΣΚΑΙ.

O Γιώργος Καπουτζίδης πήρε το λόγο και με αφοπλιστικό τρόπο τοποθετήθηκε για το φαινόμενο του bullying που όπως ο ίδιος σημείωσε «έχει οδηγήσει σε δολοφονίες που βαφτίστηκαν αυτοκτονίες».

Δεν δίστασε να αναφερθεί στην δική του εμπειρία: τα συγκλονιστικά του λόγια συγκινούν.

«Φέρνεις ένα παιδί στον κόσμο και δεν ασχολείσαι με το πώς θα το στείλεις στο σχολείο; Δεν θα του πεις ότι «Αγόρι μου ή κορίτσι μου, δεν θα προσβάλλεις ποτέ και δεν θα θίξεις ποτέ και δεν θα κάνεις ποτέ κακό σε ένα παιδί επειδή σου φαίνεται διαφορετικό, πιο αδύναμο» ή δεν ξέρω κι εγώ τι; Θα έπρεπε να ντρέπονται αυτοί οι γονείς...».

Δείτε το βίντεο με τα συγκλονιστικά λόγια του Γιώργου Καπουτζίδη, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ