Αρχισαν οι κόντρες στο GNTM -Το ψέμα και το υφάκι παίκτριας που εξόργισαν διαγωνιζόμενη [βίντεο] - iefimerida.gr

Αρχισαν οι κόντρες στο GNTM -Το ψέμα και το υφάκι παίκτριας που εξόργισαν διαγωνιζόμενη [βίντεο]

Παίκτρια του GNTM- Φωτογραφία: Youtube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να μην έχουν επιλεγεί καν τα 20 κορίτσια που θα μπουν στο σπίτι του Next Top Model, αλλά οι κόντρες μεταξύ τους ξεκίνησαν ήδη.

Ο λόγος για την Μικαέλα Φωτιάδη και την Χριστιάνα Σκούρα οι οποίες αρπάχτηκαν κατά την διάρκεια δοκιμασίας.

Συγκεκριμένα η κόντρα ξεκίνησε όταν η Βίκυ Καγιά ζήτησε από τα κορίτσια να χωριστούν σε όσες έχουν κάνει πασαρέλα και σε όσες δεν έχουν κάνει ποτέ στο παρελθόν.

Η Χριστιάνα Σκούρα, η οποία στις οντισιόν είχε καταπλήξει τους κριτές, πήγε στην ομάδα με τα κορίτσια που δεν είχαν περπατήσει ποτέ ξανά, προκαλώντας έτσι τον εκνευρισμό της Μικαέλας.

«Ηταν μία κοπέλα η Χριστιάνα Σκούρα, η οποία πήγε με τα κορίτσια που δεν έχουν κάνει ποτέ πασαρέλα. Ωστόσο αυτή έχει πάει σε τόσα καλλιστεία, έχει πάρει τρεις τίτλους και λέω εγώ τι ... θα βγει στην πασαρέλα και θα της πουν οτι είναι φυσικό ταλέντο; Αυτό ήθελε να ακούσει και είπε ψέματα;» σχολίασε με μία δόση ειρωνείας η Μικαέλα.

Βέβαια, η κόντρα δεν τελείωσε εκεί, καθώς η τέλεια πασαρέλα που έκανε η κατά τ’ άλλα «άπειρη» Χριστιάνα, εκνεύρισε ακόμη περισσότερο την άλλη διαγωνιζόμενη.

Ακούγοντας μάλιστα την Καγιά να λέει στην Χριστιάνα «πάρα πολύ ωραία δεν έχω τίποτα να πω μπράβο», η Μικαέλα δεν κρατήθηκε και πήγε να ρωτήσει την συμπάικτριά της αν λέει αλήθεια ή ψέμματα.

«Της μίλησα και της είπα “δεν έχεις κάνει εσύ πασαρέλα;” και μου (σ.σ. σήκωσε τον ώμο με υφάκι, ανέφερε η Μικάελα on camera δείχνοντας τον εκνευρισμό της για το ψέμα της συμπαίκτρια της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Next Top Model GNTM παίκτριες κόντρες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ