Οικειοθελής αποχώρηση στο GNTM -Πέρασε στην επόμενη φάση αλλά αποφάσισε να φύγει [βίντεο] - iefimerida.gr

Οικειοθελής αποχώρηση στο GNTM -Πέρασε στην επόμενη φάση αλλά αποφάσισε να φύγει [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H πρώτη φάση του bootcamp τελείωσε με τους κριτές του GNTM να ανακοινώνουν τα ονόματα των κοριτσιών που πέρασαν στην δεύτερη φάση.

Ωστόσο όταν ήρθε η σειρά της Δέσποινας Ψυχουντάκη, εκείνη ανακοίνωσε την επιθυμία της να αποχωρήσει από το δημοφιλές ριάλιτι.

«Θέλω να σας ανακοινώσω κάτι. Θα ήθελα να μπει κάποιο άλλο κορίτσι στη θέση μου γιατί ίσως εγώ να μην το θέλω πραγματικά όπως τα άλλα κορίτσια, να μην περάσω στην επόμενη φάση. Και καλύτερα να μην το στερήσω σε μια από τις κοπέλες. Το έχω σκεφτεί καλά και σας ευχαριστώ πολύ που με διαλέξατε, αλλά να μην στερήσω σε μια άλλη κοπέλα την επόμενη φάση», είπε η Δέσποινα στους κριτές.

«Θεώρησα ότι δεν πρέπει να στερήσω σε καμία άλλη κοπέλα αυτή την ευκαιρία που θα το ήθελε περισσότερο από μένα. Γιατί όπως είπα δεν ήμουν τόσο έτοιμη όσο κάποιο άλλο κορίτσι που θα ήταν», είπε αργότερα.

Αυτά είναι τα κορίτσια που πέρασαν στην επόμενη φάση

https://www.youtube.com/watch?v=kspkScHgIK4

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GNTM οικειοθελής αποχώρηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ