Ακόμη δεν άδειασε... ξαναγέμισε η πλατεία Αριστοτέλους από παράτυπους μετανάστες [βίντεο] - iefimerida.gr

Ακόμη δεν άδειασε... ξαναγέμισε η πλατεία Αριστοτέλους από παράτυπους μετανάστες [βίντεο]

Παράτυποι μετανάστες στην πλατεία Αριστοτέλους (Φωτογραφία: MotionTeam/ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην πλατεία Αριστοτέλους παραμένουν παράτυποι μετανάστες, παρά την αστυνομική επιχείρηση το μεσημέρι της Δευτέρας.

Μέχρι το απόγευμα τουλάχιστον 80 πρόσφυγες και παράτυποι μετανάστες απομακρύνθηκαν από την πλατεία της Θεσσαλονίκης. Οι περισσότεροι μεταφέρθηκαν στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων του πρώην στρατοπέδου Αναγνωστοπούλου, ενώ μια μικρή ομάδα μοιράστηκε στα αστυνομικά τμήματα του πολεοδομικού συγκροτήματος.

Ωστόσο, όπως σημειώνει το thestival, ορισμένοι δεν δέχθηκαν να μεταφερθούν και μετακινήθηκαν... λίγα μέτρα πιο πάνω επί της οδού Αριστοτέλους.

Στις τέσσερις ώρες που διήρκεσε η επιχείρηση απομάκρυνσης κατέφταναν στο σημείο νέοι πρόσφυγες και παράτυποι μετανάστες. Οι αστυνομικοί που περιφρουρούσαν τον χώρο μπροστά στο αστυνομικό τμήμα έλαβαν εντολή να τους ζητούν να αποχωρήσουν. Οι νεοαφιχθέντες αλλοδαποί συγκεντρώθηκαν στο σημείο που βρίσκονταν οι υπόλοιποι αλλοδαποί, δηλαδή σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από την είσοδο του αστυνομικού τμήματος.

Πηγή βίντεο: thestival

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ