Η Τέιλορ Σουίφτ σπάει τη σιωπή της για την πολιτική και στηρίζει ανοικτά τους Δημοκρατικούς - iefimerida.gr

Η Τέιλορ Σουίφτ σπάει τη σιωπή της για την πολιτική και στηρίζει ανοικτά τους Δημοκρατικούς

H Τέιλορ Σουίφτ σε εμφάνισή της στην Ατλάντα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να απέφευγε μέχρι σήμερα να εκφράσει δημόσια πολιτικές απόψεις, αλλά η Τέιλορ Σουίφτ αποφάσισε τώρα να σπάσει τη σιωπή της και να στηρίξει στις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου δύο πολιτικούς από το στρατόπεδο των Δημοκρατικών.

Με μια μακρά ανάρτησή της στο Instagram η διάσημη τραγουδίστρια της ποπ είπε ότι είναι πλέον έτοιμη να μιλήσει ανοικτά για «αρκετά γεγονότα στη ζωή μου και στον κόσμο την τελευταία διετία».

«Πάντοτε ψήφιζα και θα ψηφίζω τον υποψήφιο που θεωρώ ότι θα προστατέψει και θα δώσει μάχη για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα οποία πιστεύω ότι όλοι μας αξίζουμε να γίνονται σεβαστά σ’ αυτή τη χώρα. Πιστεύω ότι αξίζει η μάχη για τα δικαιώματα της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ κι ότι είναι ΛΑΘΟΣ οι διακρίσεις βάσει του σεξουαλικού προσανατολισμού ή του φύλου. Πιστεύω ότι ο συστημικός ρατσισμός που εξακολουθούμε να βλέπουμε σ’ αυτή τη χώρα έναντι των μαύρω είναι τρομακτικός και αηδιαστικός», έγραψε.

Η Τέιλορ Σουίφτ σπάει τη σιωπή της για την πολιτική και στηρίζει ανοικτά τους Δημοκρατικούς  | iefimerida.gr 0

Η 28χρονη ποπ σταρ λέει ότι παρακινήθηκε να μιλήσει δημόσια για να εκφράσει την αντίθεσή της στη Ρεπουμπλικανή βουλευτίνα Μάρσα Μπλάκμπερν του Τενεσί, που διεκδικεί μια θέση στη Γερουσία.

«Όσο κι αν το έκανα στο παρελθόν και θα ήθελα να συνεχίσω να ψηφίζω γυναίκες, δεν μπορώ να υποστηρίξω την Μάρσα Μπλάκμπερν», είπε τονίζοντας ότι η Ρεπουμπλικανή είναι αντίθετη με την ίση αμοιβή ανδρών-γυναικών, τους γάμους των ομοφυλοφίλων, ότι είναι υπέρ του «δικαιώματος» των επιχείρησεων να μην προσλαμβάνουν ομοφυλόφιλους, ότι ψήφισε κατά της επανεξουσιοδότησης του οργανισμού που προστατεύει τις γυναίκες-θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

Αντίθετα, όπως είπε, σχεδιάζει να ψηφίσει τον πρώην κυβερνήτη της πολιτείας Φιλ Μπρέντεσεν και τον δημοκρατικό βουλευτή Τζιμ Κούπερ.

Η Σουίφτ, που έζησε μεγάλος μέρος της ζωής της στο Τενεσί, είχε στηρίξει παλαιότερα το κίνημα March For Our Lives, αν και δεν μιλούσε ποτέ ανοικτά για τις πολιτικές της πεποιθήσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τέιλορ Σουίφτ ΗΠΑ ενδιάμεσες εκλογές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ