GNTM: Χαμός στο Bootcamp -Ποδοπατήθηκαν και χτυπήθηκαν για ένα ρούχο [βίντεο]

Οι οντισιόν του Greece’s Next Top Model ανά πόλεις της Ελλάδας ολοκληρώθηκαν και σήμερα θα δούμε στο Βοοtcamp όλες τις κοπέλες που κατάφεραν να περάσουν.

Συγκεκριμένα, τα 70 κορίτσια που κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση θα κληθούν στο Bootcamp να κάνουν μία επαγγελματική φωτογράφιση και με τη σειρά τους οι κριτές θα κρίνουν ποια θα είναι τα 40 κορίτσια που θα συνεχίσουν στον επόμενο γύρο, όπου εκεί θα «κοπούν» ακόμη 20.

Οι κοπέλες, λοιπόν, κλήθηκαν πριν την φωτογράφιση να διαλέξουν από τις κρεμάστρες μερικά ρούχα που θα φορούσαν, με αποτέλεσμα τότε να προκληθεί το χάος.

Σε απόσπασμα που έδειξε η πρωινή εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», τα κορίτσια δεν κατάλαβαν τι έπρεπε να κάνουν κι έτσι πήραν όσα περισσότερα μπορούσαν.

«Υποτίθεται πρέπει να διαλέξετε ένα item για το styling. Το κάνατε εντελώς λάθος! Αυτές που έχετε πάρει extra, θα αναγκαστείτε να το δώσετε και θα διαλέξει αυτή που δεν έχει. Για να μάθετε να ακούτε και λίγο», είπε η Art director «τιμωρώντας» όσες δεν υπάκουσαν στις οδηγίες.

Μάλιστα μετά το συμβάν μία κοπέλα αποκάλυψε πως όχι μόνο μερικές κοπέλες έτρεξαν για να πάρουν όσα περισσότερα ρούχα μπορούσαν,αλλά ποδοπάτησαν και χτύπησαν άλλες κοπέλες προκειμένου να πετύχουν το σκοπό τους.

«Το θέμα είναι να ακούμε και αφού ακούμε, μετά να πράττουμε. Σε περίπτωση όμως που βρεθώ χτυπημένη, όπως κάποια κοπέλα που τη χτύπησαν ή την ποδοπάτησαν για να πάρουν κάτι. Δεν θα είμαι καθόλου καλή» είπε παίκτρια on camera δείχνοντας έτσι πόσο μεγάλος είναι ο ανταγωνισμός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GNTM κριτές ποδοπάτημα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ