Eυδοκία Ρουμελιώτη: Αποκαλύπτει ότι υιοθέτησε ένα αγοράκι [βίντεο]

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε στο «Πρωινό μου» για την απόφαση που πήραν με το σύζυγό της, Νικηφόρο Χαραγκιώνη, να υιοθετήσουν ένα αγόρι.

Η ηθοποιός εξήγησε τη σημασία που έχει για αυτήν η οικογένεια και για το γεγονός ότι τα παιδιά της την έχουν κάνει πιο δυνατή ως άνθρωπο. Προσέθεσε ότι τα παιδιά ολοκληρώνουν μία γυναίκα και όχι μόνο τα φυσικά, αλλά και τα υιοθετημένα.

Σε εκείνο το σημείο, παραδέχτηκε ότι έχει κινήσει τη διαδικασία να υιοθετήσει ένα παιδί με τον σύζυγό της. Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έχει ήδη αποκτήσει έναν μικρό γιο, τον Δημήτρη – Βασίλη, ενώ ο επιχειρηματίας έχει δύο ακόμη γιους από προηγούμενο γάμο του.

Μάλιστα, αρχικά το ζευγάρι είχε αποφασίσει να κρατήσει μυστική την υιοθεσία. Η όλη διαδικασία έχει βελτιώσει πολύ τη σχέση τους και τη σχέση με τα παιδιά τους.

Η 40χρονη ηθοποιός πέρασε κάποια σημαντικά μηνύματα για την υιοθεσία. Είπε μεταξύ άλλων: «Γονιός δεν είναι αυτός που γεννάει ένα παιδί, αλλά αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί. Τα νοσοκομεία είναι γεμάτα, υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν ανάγκη μία οικογένεια».

Τι έχει να πει ο μικρός Δημήτρης για αυτήν την απόφαση ζωής των γονιών του; «Ο γιος μου είναι στην ίδια ηλικία με το παιδί που υιοθετήσαμε και το έχει πάρει δύσκολα» δήλωσε η Ευδοκία Ρουμελιώτη που επιθυμεί να μεγαλώσει και άλλο η οικογένειά της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ