Και ξαφνικά η Κίρα Νάιτλι τα βάζει με την Κέιτ Μίντλετον -Χοντρή επίθεση - iefimerida.gr

Και ξαφνικά η Κίρα Νάιτλι τα βάζει με την Κέιτ Μίντλετον -Χοντρή επίθεση

Κίρα Νάιτλι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ηθοποιός Κίρα Νάιτλι δεν μασάει τα λόγια της. Κι αυτό έκανε για άλλη μία φορά, κριτικάροντας την Κέιτ Μίντλετον, για τις φαινομενικά τέλειες εμφανίσεις της αμέσως μετά τις γεννήσεις των παιδιών της.

Γράφοντας για την νέα της συλλογή «Οι Φεμινίστριες δεν φορούν ροζ και άλλα ψέματα (Feminists Don't Wear Pink and Other Lies), η Νάιτλι μίλησε ανοιχτά για την δική της εμπειρία από την εγκυμοσύνη της. Περιγράφοντας τη γέννηση του πρώτου παιδιού της, η ηθοποιός λέει: «Ο κόλπος μου χωρίστηκε. Βγήκες έξω με τα μάτια σου ανοιχτά. Τα χέρια ψηλά στον αέρα. Ουρλιάζοντας. Σε έβαλαν επάνω μου, καλυμμένη με αίμα και το κεφάλι παραμορφωμένο από την προσπάθεια έξοδο από τον κόλπο μου. Η καρδιά σου χτυπούσε κι εσύ ούρλιαζες».


Η Νάιτλι σημειώνει πως οι εμφανίσεις της δούκισσας του Κέμπριτζ έξω από το μαιευτήριο, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από την γέννηση των παιδιών της, ερχόταν σε πλήρη αντίθεση με το πώς ένιωσε αυτή στην ίδια κατάσταση. Όπως αποκαλύπτει η ηθοποιός, το γεγονός πως η δούκισσα «βγήκε από το νοσοκομείο επτά ώρες αργότερα με το πρόσωπό της μακιγιαρισμένο και φορώντας ψηλά τακούνια», έδειχνε μη ρεαλιστική και ακατόρθωτη για πολλές γυναίκες. Η Νάιτλι περιέγραψε τις φωτογραφίες της Μίντλετον με τα μωρά της, ως «το πρόσωπο που θέλει να δει ο κόσμος».


Η κόρη της Νάιτλι, Έντι, γεννήθηκε το 2015, την ίδια χρονιά γέννησης της πριγκίπισσας Σάρλοτ. Περιγράφοντας τα συναισθήματά της μετά την γέννηση, η Νάιτλι υποδηλώνει ότι η φανταχτερή εικόνα της Κέιτ Μίντλετον, στέλνει ένα μη ρεαλιστικό πρότυπο στις γυναίκες. Όπως εξηγεί:


«Κρύψτε. Κρύψτε τον πόνο μας, το σώμα μας που ανοίγει, τα στήθη μας που βγάζουν γάλα, τις ορμόνες μας που μαίνονται. Να δείχνεις όμορφη. Να δείχνεις κομψή, μην δείχνεις τη μάχη που έδωσες, Κέιτ. Εφτά ώρες μετά την μάχη σου με τη ζωή και τον θάνατο, εφτά ώρες αφότου το σώμα σου άνοιξε, και μια ζωή που ουρλιάζει βγαίνει έξω. Μην το δείχνεις. Μην το πεις. Στάσου εκεί με το κοριτσάκι σου και φωτογραφήσου για ένα μάτσο άνδρες φωτογράφους».

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ