Μέχρι το τέλος του 2019 η ισχύς των Ειδικών Σημάτων για τα ενοικιαζόμενα τουριστικά καταλύματα - iefimerida.gr

Μέχρι το τέλος του 2019 η ισχύς των Ειδικών Σημάτων για τα ενοικιαζόμενα τουριστικά καταλύματα

Αλλάζει ο τρόπος κατηγοριοποίησης των ενοικιαζόμενων τουριστικών καταλυμάτων/Φωτογραφία: PIxabay
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2019 θα παραταθεί η ισχύς των Ειδικών Σημάτων Λειτουργίας των ενοικιαζομένων δωματίων που εκδόθηκαν με το παλαιό σύστημα κατάταξης σύμφωνα με τη Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αυτό καθορίζεται από σχετική υπουργική απόφαση της υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά, στην οποία θεσπίζονται οι νέες τεχνικές και λειτουργικές προδιαγραφές των ενοικιαζόμενων επιπλωμένων δωματίων και διαμερισμάτων (ΕΕΔΔ) και η κατάταξή τους σε πέντε κατηγορίες κλειδιών, αντί τεσσάρων που ίσχυε μέχρι σήμερα.

Με την υπουργική απόφαση να είναι σαφέστατη και προς αποφυγή τυχόν παρανοήσεων, η ΣΕΤΚΕ ξεκαθαρίζει πως οι επιχειρήσεις ενοικιαζομένων δωματίων έχουν περιθώριο μέχρι το τέλος του 2019 να ενταχθούν στην προαιρετική, βάσει του ν. 4442/2016, κατάταξη του νέου συστήματος κατηγοριοποίησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕΤΚΕ ενοικιαζόμενα κλειδιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ