H ετεροθαλής αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ «έφαγε πόρτα» από το παλάτι του Κένσιγκτον [εικόνες] - iefimerida.gr

H ετεροθαλής αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ «έφαγε πόρτα» από το παλάτι του Κένσιγκτον [εικόνες]

Ο σύζυγος της Σαμάνθα Μαρκλ προσπαθεί να παραδώσει σημείωμα προς την Μέγκαν Μαρκλ / Φωτογραφία: Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κλειστή παρέμεινε η είσοδος στο παλάτι του Κένσινγκτον για τη Σαμάνθα Μάρκλ, ετεροθαλή αδερφή της Μέγκαν, όταν εκείνη εμφανίστηκε απρόσκλητη και απαιτούσε να δει την αδερφή της.

Η 53χρονη, η οποία πάσχει από πολλαπλή σκλήρυνση και είναι καθηλωμένη σε αναπηρική καρέκλα, πέταξε με τον σύζυγό της από την Αμερική στο Λονδίνο για να δει τη Δούκισσα του Σάσεξ. Σκοπός της αιφνιδιαστικής επίσκεψης ήταν να τα βρουν οι δύο πλευρές όσον αφορά στον πατέρα τους, Τόμας Μαρκλ, ο οποίος είχε μείνει ακάλεστος στον γάμος της Μέγκαν και του Χάρι.

Ωστόσο, στην είσοδο του παλατιού δεν της επιτράπηκε η είσοδος καθώς δεν είχε ειδοποιήσει για την επίσκεψή της αυτή. Ούτε το γραπτό σημείωμα που είχε γράψει η Σαμάνθα στην ετεροθαλή αδερφή της δεν έγινε δεκτό από τον φύλακα της εισόδου.

H Σαμάνθα Μαρκλ, με τον σύζυγό της, φεύγει απογοητευμένη από το παλάτι του Κένσινγκτον

Η 53χρονη γυναίκα δεν πτοήθηκε πάντως και εθεάθη να ψωνίζει μάσκες με τα πρόσωπα της Μέγκαν και του Πρίγκιπα Χάρι σε μαγαζί με τουριστικά είδη!

Eνθουσιασμένη η Σαμάνθα με τα τουριστικά είδη για τη βασιλική οικογένεια
Σουρεάλ σκηνικό: Αφού «έφαγε πόρτα», η Σαμάνθα Μάρκλ αγόρασε μάσκες με τα πρόσωπα του Χάρι και της Μέγκαν

Η Σαμάνθα Μαρκλ είχε προειδοποιήσει με επιστολή στο παλάτι πριν από δυο εβδομάδες ότι η συμπεριφορά και οι πράξεις της «θα κλιμακώνονταν», αν δεν κανονιζόταν επίσημα η συνάντησή της με την Μέγκαν.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μέγκαν Μαρκλ εκτίθεται από την οικογένειά της. Από την ώρα που δεν έλαβαν την πρόσκληση για τον βασιλικό γάμο, τα μέλη της οικογένειας του πατέρα της έχουν βάλει στόχο να φέρουν σε δύσκολη θέση τόσο αυτήν όσο και το παλάτι.

Ο Τόμας Μαρκλ - persona non grata για τη βασιλική οικογένεια - πούλησε φωτογραφίες του σε αμερικάνικα τάμπλοιντ, ενώ η Σαμάνθα έχει υποστηρίξει τον Τόμας στο Twitter με αιχμηρά σχόλια ενάντια στον Χάρι και την Μέγκαν.

Φωτογραφίες: Splash News

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ