Η κομψή πρώτη εμφάνιση της Τζένιφερ Γκάρνερ μετά το διαζύγιο με τον Μπεν Αφλεκ -Με casual chic outfit σε εκδήλωση [εικόνες] - iefimerida.gr

Η κομψή πρώτη εμφάνιση της Τζένιφερ Γκάρνερ μετά το διαζύγιο με τον Μπεν Αφλεκ -Με casual chic outfit σε εκδήλωση [εικόνες]

Η ηθοποιός Τζένιφερ Γκάρνερ /Φωτογραφία: Splashnews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τζένιφερ Γκάρνερ έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου της με τον Μπεν Άφλεκ.

Η διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε solo στο Rape Foundation brunch στο Beverly Hills, όπου τιμήθηκε για τα 14 χρόνια δουλειάς της στο Rape Treatment Centre του Santa Monica UCLA Medical Centre.

Ήταν ευδιάθετη, χαμογελούσε και φαίνεται να ξεκινά μια καινούρια σελίδα στην ζωή της. Το outfit που επέλεξε για την περίσταση ήταν σοφιστικέ, μοντέρνο αλλά και διακριτικό, δίνοντας έναν casual chic τόνο.

Το μακιγιάζ της ήταν φυσικό και διακριτικό ενώ φόρεσε και γυαλιά οράσεως για να διαβάσει την ομιλία που είχε προετοιμάσει.

Μαζί της βρέθηκαν πολλοί ηθοποιοί για να στηρίξουν τον σκοπό της και να ακούσουν την εμπνευσμένη ομιλία της.

Δείτε την κομψή εμφάνιση της Τζένιφερ Γκάρνερ μετά το διαζύγιο με τον Μπεν Άφλεκ στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ