Nήπιο 20 μηνών έπαιζε με χειροβομβίδα σε παραλία στην Πάτρα [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Nήπιο 20 μηνών έπαιζε με χειροβομβίδα σε παραλία στην Πάτρα [εικόνα & βίντεο]

Η χειροβομβίδα που βρέθηκε σε παραλία κοντά στην Πάτρα / Φωτογραφία: thebest.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μητέρα διαπίστωσε ότι ο 20μηνών γιος της είχε βρει μία χειροβομβίδα στην παραλία της Ροδινής στην ανατολική Πάτρα το απόγευμα της Κυριακής.

Μάνα και γιος είχαν βγει για βόλτα στην παραλία και έπαιζαν πετώντας πέτρες στη θάλασσα. Τότε, το μικρό αγόρι βρήκε μία αρκετά μεγάλη πέτρα, την οποία δυσκολευόταν να σηκώσει.

Η μητέρα του πήγε κοντά του για να τον βοηθήσει και διαπίστωσε έντρομη ότι ο γιος της κρατούσε μια χειροβομβίδα. Αμέσως, η γυναίκα πέταξε το επικίνδυνο αυτό αντικείμενο μακριά και κάλεσε την αστυνομία και το λιμενικό.

Nήπιο 20 μηνών έπαιζε με χειροβομβίδα σε παραλία στην Πάτρα [εικόνα & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Οι άνδρες του λιμενικού εξέτασαν την χειροβομβίδα και τον γύρο χώρο για ενδεχόμενη ύπαρξη άλλων επικίνδυνων ευρημάτων. Πρόκειται για οξειδωμένη χειροβομβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, τύπου MILS, που πιθανότατα ξεβράστηκε από τη θάλασσα στην παραλία.

Πηγή: thebest.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάτρα παραλία χειροβομβίδα νήπιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ