Κατσούδα-Πασπάτης: Το stand up comedy δίδυμο με τα απανωτά sold out, δεν σχολιάζει την επικαιρότητα [βίντεο] - iefimerida.gr

Κατσούδα-Πασπάτης: Το stand up comedy δίδυμο με τα απανωτά sold out, δεν σχολιάζει την επικαιρότητα [βίντεο]

Ήρα Κατσούδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ήρα Κατσούδα και ο Ανδρέας Πασπάτης, το φοβερό stand up comedy δίδυμο που ενθουσίασε περσι κοινό και κριτικούς επιστρέφει.

Μετά τις επιτυχημένες solo παραστάσεις τους «Χωρίς γλουτένη» και «Τσάι Party», που πήγαν sold out σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και επαρχία, παρουσιάζουν τη νέα τους δουλειά με τίτλο «Δείξε μου το φίλο σου», από την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου και για όλες τις Τετάρτες του Οκτώβρη, στις 21:00, στο Bios.

Ανανεωμένοι και όπως πάντα ευρηματικοί, με νέα κείμενα, παρουσιάζουν τη νέα τους ολόφρεσκη παράσταση «Δείξε μου το φίλο σου», αυτοσαρκάζονται, μιλάνε για ανθρώπινες στιγμές, περίεργες στιγμές, φοβίες, φιλίες, καθημερινούς προβληματισμούς και προσωπικές τους ιστορίες, φυσικά όλα δοσμένα μέσα από το πρίσμα του stand up comedy.

«Με τον Ανδρέα συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια, είμαστε φίλοι πολλά χρόνια και έχουμε μοιραστεί πολλές φορές την ίδια σκηνή. Φέτος παρουσιάζουμε το «Δείξε μου το φίλο σου», ένα κοινό work in progress που λέγαν και στο χωριό μου, όπου παρουσιάζουμε το νέο μας υλικό μιας και ετοιμάζουμε ο καθένας την νέα του σόλο παράσταση» αναφέρει για την παράσταση μιλώντας στο iefimerida η Ήρα Κατσούδα.

«Πάντα απολαμβάνουμε να παίζουμε μαζί όταν μας δίνεται η ευκαιρία, οπότε φέτος είπαμε να το ξανακάνουμε. Γιατί καλά είναι τα σόλο, αλλά σαν το να έχεις να μοιραστείς την ένταση της σκηνής και της παράστασης με κάποιον και συγκεκριμένα έναν φίλο σου, δεν έχει! Είναι μια παράσταση με 100% καινούριο υλικό, πολλές θεματικές και ωραία αστεία, ή τουλάχιστον έτσι πιστεύουμε. Νομίζω το υλικό είναι πιο ώριμο μιας και ωριμάζουμε και οι ίδιοι (ελπίζω να το διαβάζει η μαμά μου αυτό), και τα κείμενα είναι επίκαιρα χωρίς να ασχολούνται όμως καθόλου την επικαιρότητα» καταλήγει η Ήρα Κατσούδα.

Δύο κωμικοί, δύο φίλοι, δύο διαφορετικά στιλ, με έξυπνα αστεία και γρήγορες εναλλαγές

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Πασπάτης αναφέρεται σε μια double bill stand up comedy παράσταση από δύο, χρόνια συνεργάτες και κωμικούς και, όπως προδίδει και ο τίτλος, και - Spoiler Alert – φίλους και όχι δεν ήταν spoiler αυτό για τους spoilerοφοβικους, λέει με νόημα.
«Τώρα θα μου πεις τι σημαίνουν όλα αυτά και τι είναι αυτή η ορολογία που μόνο εγώ ξέρω και την τσαμπουνάω. Για να εξηγήσω, λοιπόν, είναι μια κανονική stand up comedy παράσταση που παίζουν δύο άτομα και εξού και το double bill. Ναι, οκ ξέρω, θα μπορούσα να πω «ντουέτο» αλλά μετά όλο και κάποιος θα βρισκότανε πάλι να μου στείλει στο facebook να με ρωτήσει τι τραγούδια λέμε… Χαίρομαι λοιπόν, πολύ, προσωπικά, που θα παίξω πάλι με την Ήρα γιατί πέρσι παίζαμε ο καθένας τις σόλο παραστάσεις μας , το «Τσάι Party» και το «Χωρίς Γλουτένη», οπότε δεν παίξαμε αρκετά μαζί. Έτσι, φέτος που γράφουμε καινούρια κείμενα και οι δύο για τις νέες μας παραστάσεις, που δεν είναι ακόμα έτοιμες και δεν μπορώ ακόμα να προδώσω πώς θα λέγονται, είπαμε να φτιάξουμε μια παράσταση από κοινού με αυτό το υλικό» σημειώνει ο Ανδρέας Πασπάτης μιλώντας στο iefimerida.

«Βέβαια, η αλήθεια είναι, πως και όταν παίζαμε τις σόλο μας παραστάσεις πάλι κρυφοπαίζαμε μαζί, γιατί πολλές φορές «ανοίγαμε» ο ένας την παράσταση του άλλου, πράγμα που έγινε και στις δυο βιντεοσκοπήσεις των δύο παραστάσεων. Οπότε, τώρα μπορείς να πεις ότι ταυτόχρονα παρουσιάζουμε νέο υλικό και ανοίγουμε και πάλι ο ένας τον άλλον… σατανικό; Όσο για τον τίτλο, τον επιλέξαμε γιατί έχει, έτσι και αλλιώς, χρησιμοποιηθεί πολλές φορές από άλλους ανθρώπους όταν αναφέρονται σε εμάς, οπότε πλέον το αποδεχτήκαμε και είπαμε να το κάνουμε και τίτλο της παράστασης» καταλήγει.

Δύο κωμικοί, δύο φίλοι, δύο διαφορετικά στιλ, με έξυπνα αστεία και γρήγορες εναλλαγές σε μια βραδιά ολόφρεσκης κωμωδίας.

Mία ιδέα από όσα θα παρουσιάσουν στο παρακάτω βίντεο:


Bios - Πειραιώς 84
* Τηλέφωνο επικοινωνίας και κρατήσεων: 210-3425335
* Τετάρτη 10, 17, 24, 31 Οκτωβρίου
* Ώρα έναρξης : 21:00
* Τιμή εισιτηρίων: 10 ευρώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ