Η Μενούνος στο γάμο της έσπαγε με μανία πιάτα [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Μενούνος στο γάμο της έσπαγε με μανία πιάτα [βίντεο]

Η Μαρία Μενούνος σπάει πιάτα στο γλέντι του γάμου της. Φωτογραφία: Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μαρία Μενούνος παντρεύτηκε για δεύτερη φορά τον σύζυγό της, Κέβιν Αντεργκέιρο σε μια λαμπερή τελετή στο χωριό του πατέρα της στην Αρκαδία, 10 μόλις μήνες μετά τον γάμο της σε ζωντανή μετάδοση.

Εντυπωσιακή νύφη ήταν η Μαρία Μενούνος
Το κίτρινο φόρεμα που φόρεσε στο γλέντι
Η Μαρία Μενούνος γλέντησε με την ψυχή της στο γάμο της
Ακόμη και πιάτα έσπασε
Κι όσα δεν έσπασαν καλά, αποφάσισε να τα κάνει χίλια κομμάτια

Ο γάμος ήταν παραδοσιακός σε όλα του, με την νύφη να την πηγαίνει στην εκκλησία ο πατέρας της με άμαξα, να ακολουθεί ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού και στη συνέχεια ένα τρικούβερτο γλέντι με καλεσμένους όλους τους κατοίκους του χωριού.


Η Μαρία Μενούνος έλαμψε με το νυφικό της Celia Kritharioti αλλά και ένα εντυπωσιακό κίτρινο φόρεμα στο γλέντι που ακολούθησε και είχε ως με θέμα τις λεμονιές.


Ο σύζυγός της από την άλλη, επέλεξε να μην αλλάξει κοστούμι στη δεξίωση, απλά αποφάσισε να χαλαρώσει λίγο το στυλ, βγάζοντας το παπιγιόν και το σακάκι του.


Και το γλέντι τα είχε όλα. Από το κόψιμο της τούρτας, το τραγούδι που χόρεψε το ζευγάρι, τους χορούς με τους γονείς της, αλλά και κάτι ακόμα. Η Μαρία Μενούνος, θέλησε ο γάμος της να είναι πραγματικά παραδοσιακός, και παραπέμποντας ίσως σε μια άλλη εποχή, άρχισε να σπάει πιάτα, με το πλήθος γύρω της να χειροκροτεί και να την επευφημεί.


Πάντως, μετά το σπάσιμο του άγνωστου αριθμού πιάτων, η Μενούνος και ο σύζυγός της, έπιασαν από μια σκούπα και μάζεψαν τα σπασμένα από το πάτωμα, για να μην κινδυνεύσει κανείς, ενώ σταμάτησαν και για ένα σύντομο φιλί κατά τη διάρκεια του σκουπίσματος.


Τον παραμυθένιο γάμο στο χωριό Άκοβος Αρκαδίας τον οργάνωσε ο πατέρας της Μαρίας Μενούνος, που δεν ήταν παρών στον πρώτο γάμο, παρόλο που τον παρακολούθησε από την τηλεόραση.

Αμέσως μετά, έπιασαν από μια σκούπα με τον άνδρα της και μάζεψαν τα κομμάτια
Σταμάτησαν όμως και για ένα φιλί



Πριν από τον γάμο, η Μαρία Μενούνος θέλησε να μοιραστεί μέσω των social media τα συναισθήματά της.

«Το σχεδιάζω αυτό ίσως εδώ και έναν μήνα, αλλά στην πραγματικότητα το σχεδιάζω εδώ και πολύ καιρό γιατί πάντα ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα και να κάνω τον γάμο μου εδώ. Η Ελλάδα σημαίνει τόσα πολλά για εμάς και το χωριό μας και οι ρίζες μας και είμαι παραπάνω από ευγνώμων προς όλους τους φίλους που το κατάφεραν όλο αυτό».

Η Μαρία Μενούνος με την μητέρα της, Λίτσα



Και συνέχισε: «Ειλικρινά, νιώθω σαν το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο. Έχω τον καλύτερο σύζυγο, έχω την καλύτερη οικογένεια, τίποτα δεν υπάρχει χωρίς προβλήματα και τίποτα δεν είναι τέλειο, αλλά είμαι τόσο ευλογημένη και τόσο ευτυχισμένη σήμερα που θα κάνουμε τον γάμο μας σε αυτό το πανέμορφο χωριό στο οποίο θέλω να μετακομίσω αν και πιστεύω πως θα με χωρίσει αν το κάνω».

Φωτογραφίες: Splash News, Ndp photos

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ