«22 πράγματα που σου απαγορεύω να κάνεις» -Πώς η λίστα μιας γυναίκας προς τον σύντροφό της έγινε viral σε μια ώρα [εικόνα] - iefimerida.gr

«22 πράγματα που σου απαγορεύω να κάνεις» -Πώς η λίστα μιας γυναίκας προς τον σύντροφό της έγινε viral σε μια ώρα [εικόνα]

Ενα ζευγάρι τσακώνεται
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το φαινόμενο της κτητικής συμπεριφοράς απ' τον έναν σύντροφο απέναντι στον άλλον είναι σύνηθες ανάμεσα στα ζευγάρια και αρκετά συχνά καθοριστικό για τον τελεσίδικό τους χωρισμό.

O απόλυτος έλεγχος πάνω σε ένα άλλο άνθρωπο δεν είναι ούτε εφικτός ούτε επιθυμητός. Και είναι πάντα καταστροφικός.

Είναι όμορφο να περνάς πολλές ώρες με το αγόρι σου και είναι πολύ γλυκό να σε διεκδικεί, να σου δείχνει πόσο σ'αγαπάει και να σου εκφράζει πόσο πολύ θέλει να βρίσκεται συνέχεια μαζί σου. Ωστόσο, όσο και να σου αρέσει, και οι δυο σας χρειάζεστε λίγο προσωπικό χρόνο, λίγο χρόνο για την οικογένειά σας, τους φίλους σας. Δεν γίνεται να είστε συνέχεια μαζί!

Είναι πολύ φυσικό να θέλουμε να μοιραζόμαστε πράγματα ή τη ζωή μας με το/τη σύντροφο μας, να θέλουμε να νιώθουμε δεμένοι και προστατευμένοι. Αυτό γίνεται πρόβλημα μόνο όταν η αγάπη μετατρέπεται σε πλήρη και αποκλειστική απασχόληση.

Σύμφωνα με τους ειδικούς πίσω από αυτές τις κτητικές συμπεριφορές κρύβεται το άγχος της απόρριψης ή της εγκατάλειψης. Συμπεριφορές που συνήθως πυροδοτούνται από κάποιο βίωμα της παιδικής, προ-εφηβικής ή εφηβικής ηλικίας.

Μια γυναίκα λοιπόν έφτιαξε μια λίστα με 22 πράγματα προς τον σύντροφό της που του απαγορεύει να κάνει. Οπως ήταν αναμενόμενο, η λίστα αυτή αναρτήθηκε στο twitter και έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά.

Δείτε την λίστα που έφτιαξε μια γυναίκα με τα 22 πράγματα που απαγορεύει να κάνει ο σύντροφός της στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λίστα σχέση απαγόρευση viral
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ