Ποια κρατούσε το τιμόνι αυτού του αυτοκινήτου πριν το πηδάλιο της Ευρώπης; - iefimerida.gr

Ποια κρατούσε το τιμόνι αυτού του αυτοκινήτου πριν το πηδάλιο της Ευρώπης;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κρατούσε το τιμόνι του από το 1990-1995. Έκανε με αυτό το αυτοκίνητο-ένα λευκό Volkswagen Golf-190.000 χιλιόμετρα. Και μετά ανέλαβε το «τιμόνι» της Ευρωζώνης οδηγώντας το «όχημα» της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε απότομες στροφές.

Πωλείται «ιστορικό αυτοκίνητο που ανήκε στην καγκελάριό μας Άγγελα Μέρκελ από το 1990 ως το 1995″, γράφει μια αγγελία που αναρτήθηκε σε έναν ιστότοπο διαδικτυακών δημοπρασιών.

O χρόνος λήξης της δημοπρασίας δεν έχει οριστεί ακόμα, πάντως η μεγαλύτερη προσφορά μέχρι στιγμής ήταν 10.000 ευρώ!

Η γερμανίδα καγκελάριος 'Αγγελα Μέρκελ είχε αγοράσει ένα λευκό Volkswagen Golf, που σύμφωνα με το κοντέρ του έχει διανύσει 190.000 χιλιόμετρα, όταν πρωτοβγήκε στην αγορά τον Σεπτέμβριο του 1990, λίγες ημέρες πριν την επανένωση της Γερμανίας.

Στη συνέχεια η Μέρκελ το είχε μεταβιβάσει για ένα χρόνο στον σύζυγό της Γιόαχιμ Ζάουερ, όπως είναι εμφανές από την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο μαζί με την αγγελία.

Το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel εκτιμά ότι η αγγελία είναι «αξιόπιστη», καθώς η διεύθυνση που αναφέρεται στην άδεια κυκλοφορίας είναι η πραγματική διεύθυνση της κατοικίας της Μέρκελ, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία εκείνη την εποχή η Γερμανίδα καγκελάριος οδηγούσε ένα λευκό Golf.

Ο τωρινός του ιδιοκτήτης, ένας άνδρας από το Βερολίνο, έχει ανεβάσει στον ιστότοπο και έξι φωτογραφίες του οχήματος, το οποίο είναι εμφανώς σε πολύ καλή κατάσταση, τις οποίες τράβηξε μπροστά από την καγκελαρία.

Ο ιδιοκτήτης του Golf διευκρινίζει ότι θα πουλήσει το αυτοκίνητο σε όποιον προσφέρει τα περισσότερα χρήματα, χωρίς όμως να αναφέρει πότε λήγει η δημοπρασία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ