Με αυτά τα ζιβάγκο θα πετύχεις το τέλειο layering -To βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας - iefimerida.gr

Με αυτά τα ζιβάγκο θα πετύχεις το τέλειο layering -To βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας

Street style stars ποζάρουν στο φακό/ Φωτογραφία: Instagram @thestyleograph
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι νέες τάσεις της κάθε σεζόν μας ενθουσιάζουν.

Μοντέρνες, εκκεντρικές, συχνά στο όριο του κιτς, διαχρονικές που έρχονται στο προσκήνιο, αλλά και φρέσκες και πρωτότυπες. Τα νέα trends μας γεννούν την περιέργεια, ξυπνούν μια ανυπομονησία σχεδόν παιδική και μας ανανεώνουν.

Ωστόσο ποτέ δεν ξεχνάμε τα βασικά, τα κομμάτια δηλαδή που θα έχουν πάντα θέση στην ντουλάπα μας και αναλαμβάνουν ρόλο passpartout κλειδιού.

Είναι ευκολοφόρετα και μπορούν να φορεθούν μόνα τους ή σε συνδυασμό με άλλα κομμάτια. Ενα από αυτά τα must have, το ζιβάγκο.

Βαμβακερό, από μαλλί ή κασμίρ, είναι το τοπ που όχι μόνο θα σας κρατήσει ζεστές γύρω από τον λαιμό, αλλά θα διατηρήσει και τον πήχη του στιλ ψηλά. Σας δίνει την δυνατότητα να πειραματιστείτε με το layeringκαι να το φορέσετε μέσα από πουκάμισα και φορέματα ή πάνω από αυτά.

Τα πλεκτά ζιβάγκο με τα οποία θα πετύχεις το τέλειο layering, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζιβάγκο μόδα γυναίκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ