Το πέπλο της Αθηνάς Οικονομάκου τυλίχτηκε στα πόδια του Μιχόπουλου -Το απρόοπτο που έφερε γέλια [βίντεο] - iefimerida.gr

Το πέπλο της Αθηνάς Οικονομάκου τυλίχτηκε στα πόδια του Μιχόπουλου -Το απρόοπτο που έφερε γέλια [βίντεο]

Στιγμιότυπο από το γάμο Οικονομάκου- Μιχόπουλου/ Φωτογραφία: ax1lleas.renata/ Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσα σε λίγες ώρες, ο γάμος της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου έγινε viral στο διαδίκτυο.

Φωτογραφίες και βίντεο κατέκλυσαν τα lifestyle μέσα και όλα όσα έγιναν στην τελετή και την δεξίωση φαίνεται ότι έχουν καταγραφεί καρέ-καρέ από τον φακό των καλεσμένων και των fans της ηθοποιού.

H Aθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έζησαν πολύ έντονα την ημέρα του γάμου τους: η τελετή έγινε δίπλα στο κύμα, με πολύ ρομαντική ατμόσφαιρα, ενώ η δεξίωση ήταν ένα ξέφρενο πάρτυ από το οποίο δεν έλειψε ένα απρόοπτο που αντιμετωπίστηκε με πολύ χιούμορ από το ζευγάρι.

Στο λογαριασμό των fans δύο ηθοποιών (της Ευαγγελίας Συριοπούλου και του Μαρίνου Κόνσολου, συμπρωταγωνιστών της Αθηνάς Οικονομάκου στη σειρά «Έλα στη θέση μου») στο Instagram, είδαμε ένα μικρό βίντεο από την δεξίωση.

Το πέπλο της Αθηνάς Οικονομάκου μπλέκεται στα πόδια του Φίλιππου Μιχόπουλου την ώρα του χορού.

Δείτε το βίντεο με το απρόοπτο την ώρα της δεξίωσης, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ