Πυγμαχία: Θρίαμβος του Νουρμαγκομέντοφ στη μονομαχία με τον ΜακΓκρέγκορ στον αγώνα της χρονιάς [βίντεο]

Ξύλο... παντού είχε ο αγώνας πυγμαχίας του Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ με τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ στο Λας Βέγκας καθώς ο Ρώσος αφού αποτελείωσε τον αντίπαλό του, βάλθηκε να δείρει και όλη την ομάδα του.

Ο 30χρονος Ρώσος ήταν πολύ καλύτερος στον αγώνα και πήρε τη νίκη με πνιγμό στον 4ο γύρο με τον ΜακΓκρέγκορ να έχει δεχθεί σωρεία από χτυπήματα νωρίτερα.

Ο Νουρμαγκομέντοφ με το τέλος του αγώνα ήταν έξαλλος και βγήκε από το οκτάγωνο κάνοντας επίθεση στην ομάδα του αντιπάλου του και προκλήθηκε χάος στις πρώτες σειρές γύρω από την αρένα. Την ίδια ώρα, ένα μέλος της ομάδας του Νουρμαγκομέντοφ επιτέθηκε στον ζαλισμένο ΜακΓκρέγκορ χωρίς αυτός να ανταποδώσει. Μετά απ’ όλα αυτά το αφεντικό του UFC, Ντάνα Γουάιτ, αρνήθηκε να δώσει τη ζώνη στον Ρώσο ζητώντας του εξηγήσεις.

Εν τέλει ο Νουρμαγκομέντοφ αφού πήρε ξανά τη ζώνη του αποχώρησε μαζί με την ομάδα του μέσα σε αποδοκιμασίες από την πλειοψηφία του κοινού, ενώ μάλιστα δέχθηκε και πολλά αντικείμενα.

Δείτε βίντεο από ότι έγινε στον αγώνα, αλλά και μετά:

ALL HELL BRAKING LOOSE BETWEEN KHABIB AND MCGREGOR #UFC229 pic.twitter.com/fmaguMrEVq

KHABIB VS MCREGOR! KHABIB JUMPS OUT THE RING AND STARTS A MASSIVE TUSSLE AND MCGREGOR GETS PUNCHED BACK! #mcgregorkhabib #mcgregorvskhabib #khabib pic.twitter.com/KcdzIprgnk

Dana White refuses to give Khabib belt in ring due to the crowd getting more restless....Khabib is escorted out as fans throw things @ufc @espn @FOXSports #mcgregorvskhabib #UFC229 pic.twitter.com/QU31oWaAnC

#KhabibMcGregor #UFC229 Was Crazy tonight pic.twitter.com/lDArG3giJF

Khabib jumps out of the Octagon & Attacks Mcgregors Team at #UFC229 #KhabibMcgregor pic.twitter.com/kN4YusycaB

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ