Olea All Suites: Το ξενοδοχείο στη Ζάκυνθο που μοιάζει να επιπλέει στο νερό [εικόνες] - iefimerida.gr

Olea All Suites: Το ξενοδοχείο στη Ζάκυνθο που μοιάζει να επιπλέει στο νερό [εικόνες]

Olea All Suites (Φωτογραφία: Olea All Suites)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανάμεσα στις ελιές, ξεπροβάλλει το Olea All Suites, ένα ξενοδοχείο ενταγμένο στο τοπίο, το οποίο μοιάζει να επιπλέει στο νερό.

Το πολυτελές αυτό καταφύγιο, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το χωριό Τσιλιβί Ζακύνθου, αποτελεί προορισμό όλων εκείνων που θέλουν να περάσουν ρομαντικές και ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από πολύβουους προορισμούς.

Το Olea All Suites σχεδιάστηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο block722 με έδρα την Αθήνα και τη Στοκχόλμη. Κυρίαρχο στοιχείο το νερό, το οποίο συνδέει τους χώρους και προσφέρει μια μαγική αίσθηση γαλήνης. Μια τεχνιτή λίμνη (μια τεράστια πισίνα πιο απλά) επιφάνειας 4.000 τ.μ. περιβάλλει τις σουίτες, οι οποίες μοιάζουν να επιπλέουν. Το αρχιτεκτονικό γραφείο έδωσε έμφαση στην αυτονομία κάθε σουίτας με αποτέλεσμα το Olea All Suites να μοιάζει με τροπικό οικισμό.

Κυρίαρχο στοιχείο το νερό, το οποίο συνδέει τους χώρους και προσφέρει μια μαγική αίσθηση γαλήνης

Το φυσικό περιβάλλον αγκαλιάζεται και αποτελεί κομμάτι του ξενοδοχείου, στο οποίο κυριαρχούν τα υλικά όπως το ρουστίκ ξύλο βελανιδιάς και το μπαμπού.

Το ξενοδοχείο με τον περιβάλλοντα χώρο συνδέονται με τρόπο απροσδόκητο

«Το πιο σημαντικό για εμάς είναι ο τρόπος με τον οποίο οι επισκέπτες θα βιώσουν το περιβάλλον. Ο σχεδιασμός στοχεύει να τους φέρει σε συγχρονισμό με τη φύση και τα στοιχεία της, συνδέοντας τους εσωτερικούς χώρους με την ύπαιθρο με ένα απροσδόκητο τρόπο, ώστε να έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να εξερευνήσουν το θέρετρο», δηλώνει στο designboom η Κάτια Μαργαρίτογλου.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τους χώρους χαλάρωσης και να δοκιμάσουν ελληνικά πιάτα και τα signature κοκτέιλς, σε ένα απαράμιλλης ομορφιάς σκηνικό.

Το αρχιτεκτονικό γραφείο έδωσε έμφαση στην αυτονομία κάθε σουίτας με αποτέλεσμα το Olea All Suites να μοιάζει με τροπικό οικισμό.
Προσεγμένη η διακόσμηση των σουιτών
Μίνιμαλ αισθητική, τεράστιες τζαμαρίες, κάθε δωμάτιο γίνεται ένα με το εξωτερικό περιβάλλον
Ανετα και πολυτελή με έπιπλα προσεκτικά επιλεγμένα
Το μπαμπού και το ρουστίκ ξύλο κυριαρχεί στη διακόσμηση
Μια τεχνιτή λίμνη επιφάνειας 4.000 τ.μ. περιβάλλει τις σουίτες, οι οποίες μοιάζουν να επιπλέουν
Olea All Suites
Το ξενοδοχείο που επιπλέει στο νερό

Φωτογραφίες: Olea All Suites

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Olea All Suites Ζάκυνθος ξενοδοχείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ