Παπακώστα: Η Ελλάδα είναι πυλώνας σταθερότητας και εγγυήτρια δύναμη στα Βαλκάνια και στην ΝΑ Ευρώπη - iefimerida.gr

Παπακώστα: Η Ελλάδα είναι πυλώνας σταθερότητας και εγγυήτρια δύναμη στα Βαλκάνια και στην ΝΑ Ευρώπη

Κατερίνα Παπακώστα /Φωτογραφία: Sooc-Νick Paleologos
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελλάδα είναι πυλώνας σταθερότητας και εγγυήτρια δύναμη στα Βαλκάνια και στην ΝΑ Ευρώπη και παράλληλα ασφαλής προορισμός αναφέρει η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώτστα με αναάρτησή της στο twitter και υπογραμμίζει πως οτιδήποτε λέγεται ή γράφεται που εκπέμπει διαφορετικό μήνυμα βλάπτει το Εθνικό αυτό κεκτημένο.

«Ο Πολιτικός κόσμος και τα κόμματα στην Ελλάδα θα πρέπει να είμαστε συνετοί σε δύο ζητήματα: στα θέματα Εξωτερικής και Αμυντικής πολιτικής και στα θέματα Ασφάλειας .Πιστεύω ότι αυτά πρέπει να εξαιρεθούν από τον πειρασμό άσκησης αμιγώς κομματικών επιδιώξεων. Η Ελλάδα είναι... πυλώνας σταθερότητας και εγγυήτρια δύναμη στα Βαλκάνια και στην ΝΑ Ευρώπη και παράλληλα ασφαλής προορισμός. Οτιδήποτε λέγεται ή γράφεται που εκπέμπει διαφορετικό μήνυμα βλάπτει το Εθνικό αυτό κεκτημένο και βάλλει ευθέως την καρδιά της χώρας» αναφέρει στην ανάρτησή της η κ. Παπαπώστα.

Νωρίτερα με αφορμή την επίθεση με μολότοφ στο Αστυνομικό Μέγαρο Πάτρας η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της ανέφερε: «Πώς μπορούν να αισθάνονται ασφάλεια οι πολίτες όταν ακόμη και αστυνομικά τμήματα δέχονται επιθέσεις;».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κατερίνα Παπακώστα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ