Μπιτσαξής: Ο ΣΕΓΑΣ παραπληροφορεί τον διεθνή Τύπο, με πλαστές ειδήσεις - iefimerida.gr

Μπιτσαξής: Ο ΣΕΓΑΣ παραπληροφορεί τον διεθνή Τύπο, με πλαστές ειδήσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, με δηλώσεις του σχετικά με την απόφαση του ΣΕΓΑΣ να αναστείλει κάθε αθλητική δραστηριότητα στο εσωτερικό, που είχε ως αποτέλεσμα δημοσίευμα των «Financial Times» ότι η Ελλάδα δεν θα λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, τόνισε ότι «κάποιοι κύριοι στο ΣΕΓΑΣ, πρέπει να λάβουν υπόψη τους, τον χρόνο και τον τόπο στον οποίο ζούμε».

Με δηλώσεις του στον Αθήνα 9.84 διέψευσε την είδηση της βρετανικής εφημερίδας, κάνοντας λόγο για παραπληροφόρηση του διεθνή Τύπου από το ΣΕΓΑΣ, ενώ επεσήμανε ότι η ελληνική παρουσία στους Ολυμπιακούς θα είναι άψογη, με αποστολή που θα αποτελείται από σχεδόν 100 αθλητές.

«Παρακολουθώ τον ΣΕΓΑΣ να παραπληροφορεί τον Διεθνή Τύπο, με την πλαστή είδηση, ότι δεν θα πάει η ελληνική ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η ελληνική παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα είναι άψογη. Σχεδόν 100 αθλητές, θα αποτελέσουν την ελληνική ολυμπιακή ομάδα.

Τα αναγραφόμενα στους Financial Times σήμερα, είναι προφανώς, προϊόν παραπληροφόρησης. Ο ΣΕΓΑΣ είναι η ατμομηχανή του ελληνικού αθλητισμού. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι δίνουμε τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή, στον κλασσικό αθλητισμό.

Πρέπει κάποιοι κύριοι στο ΣΕΓΑΣ, να λάβουν υπόψη τους, τον χρόνο και τον τόπο στον οποίο ζούμε. Είναι αναμφίβολο ότι δεν μπορεί η κρίση, να αφήσει ανέγγιχτο τον ελληνικό αθλητισμό. Οι πόροι έχουν περιοριστεί. Από την εποχή όμως της σπατάλης και του πακτωλού των επιχορηγήσεων, περάσαμε σε μία ορθολογική διαχείριση των χρημάτων, το αποτέλεσμα της οποίας είναι, να πηγαίνει ο ελληνικός αθλητισμός από επιτυχία σε επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο» ανέφερε ο κ. Μπιτσαξής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ