Μπόλαρης: Ενθαρρυντικές οι συνέργειες Εκκλησιών και Οργανισμών Τουρισμού Ελλάδος-Ρωσίας - iefimerida.gr

Μπόλαρης: Ενθαρρυντικές οι συνέργειες Εκκλησιών και Οργανισμών Τουρισμού Ελλάδος-Ρωσίας

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις συνέργειες μεταξύ των Εκκλησιών και των Τουριστικών Οργανισμών Ελλάδας και Ρωσίας, οι οποίες προωθούν την γνωριμία των δύο λαών ενθάρρυνε ο υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε κατά την χθεσινή έναρξη των εργασιών της Ημερίδας του Ελληνικού Κοινοβουλίου για το Έτος Τουρισμού Ελλάδας-Ρωσίας (2017-18), ο κ. Μπόλαρης ανέδειξε επίσης και τις προσπάθειες της Εκκλησίας της Ελλάδας για την οργάνωση και προβολή του προσκυνηματικού τουρισμού στη χώρα μας, υπογραμμίζοντας το αποτύπωμα της Ορθοδοξίας στον ελληνικό πολιτισμό.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή κοινοβουλευτικών εκπροσώπων των δύο χωρών, καθώς και εκπροσώπων της Εκκλησίας της Ελλάδας και της Διακοινοτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας, καθώς επίσης και του ελληνικού και ρωσικού υπουργείου Τουρισμού, φορέων της περιφερειακής διοίκησης και ομάδων της κοινωνίας των πολιτών με δράση υπέρ του βιώσιμου τουρισμού.

Ο πρόεδρος της βουλής Νίκος Βούτσης στην ημερίδα για το έτος τουρισμού Ελλάδας- Ρωσσίας/ φωτογραφία: eurokinissi

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ελληνικό κοινοβούλιο Ελλάδα Ρωσσία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ