Η Λαίδη Αμέλια Γουίνδσορ έγινε μελαχρινή για μεγάλη διαφημιστική καμπάνια -Οπως δεν την έχουμε ξαναδεί [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Λαίδη Αμέλια Γουίνδσορ έγινε μελαχρινή για μεγάλη διαφημιστική καμπάνια -Οπως δεν την έχουμε ξαναδεί [εικόνες]

Η Λαίδη Αμέλια Γουίνδσορ/ Φωτογραφία: AP Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aν θες να κάνεις καριέρα με διάρκεια στον κόσμο της μόδας πρέπει να είσαι «χαμαιλέων».

Να έχεις, δηλαδή, την ικανότητα να μεταμορφώνεσαι ανάλογα με τις επιταγές του concept μιας επίδειξης ή μιας φωτογράφισης και να αλλάζεις τον εαυτό σου για να ανταποκριθείς στο νέο σου «ρόλο».

Ενα μοντέλο μένει για πάντα σε στασιμότητα, όταν φοβάται να τσαλακωθεί.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει εκπροσώπους του μόντελινγκ να χάνονται από το προσκήνιο επειδή δεν τόλμησαν κάτι εκκεντρικό (κι όταν λέμε «εκκεντρικό», δεν εννοούμε προκλητικό, αλλά σίγουρα κάτι διαφορετικό).

To τεύχος Απριλίου του περιοδικού Tatler, το 2016, την είχε χαρακτηρίσει ως το «ομορφότερο μέλος της βασιλικής οικογένειας». Eίναι ambassador του οίκου Dolce & Gabbana και θα την δεις συχνά σε front row επιδείξεων στις μητροπόλεις της μόδας.

Η 23χρονη Λαίδη Αμέλια Γουίνδσορ θέλει να έχει μερίδιο στο μέλλον της μόδας και φροντίζει να το διεκδικεί συνεχώς με τις συνεργασίες της.

Αυτή τη φορά, το beauty brand Ιllamasqua την επέλεξε για κεντρικό πρόσωπο στη νέα του καμπάνια.

Δείτε την Λαίδη Αμέλια Γουίνδσορ όπως δεν την έχετε ξαναδεί, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λαίδη Αμέλια Γουίνδσορ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ