Το Roaming της COSMOTE σε στέλνει ακόμη και στην... «άκρη του κόσμου» [εικόνες]

Πάντα ήθελα να ταξιδέψω σε έναν απροσδόκητο προορισμό, μακριά από τα καθιερωμένα.

Κάποια στιγμή εχθές σερφάροντας στο διαδίκτυο, έπεσα πάνω σε ένα διαγωνισμό, που θα μπορούσε να κάνει την επιθυμία μου πραγματικότητα. Διαβάζοντας λίγο γι' αυτό έμαθα ότι υπάρχει το «World's End» και βρίσκεται στη Σρι Λάνκα, σκρολάρωντας λίγο πιο κάτω εμφανίστηκε μπροστά μου το «Nowhere», κάποιο στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ, αλλά και το «Devilsmother» και το «Vestrahorn», τα οποία είναι υπαρκτά μέρη και βρίσκονται στην Ιρλανδία και την Ισλανδία, αντίστοιχα.

Επιτέλους, τέσσερις απόλυτοι προορισμοί. Τέσσερα μέρη άγνωστα σε εμένα αλλά και στους περισσότερους.

Η ιδέα και μόνο να βρεθώ μακριά από τα κοσμοπολίτικα θέρετρα, μακριά από τις ορδές των τουριστών που σπεύδουν να φωτογραφηθούν μπροστά στα διάσημα μνημεία, αλλά στην ιρλανδική εξοχή, σε ένα τοπίο γεμάτο πράσινα λιβάδια και χαριτωμένα ζώα του αγρού, μοιάζει ονειρική.


Μέχρι εδώ όλα τέλεια. Ο μοναδικός δισταγμός που είχα ήταν μήπως, ενώ κάνω το once-in-a-lifetime ταξίδι, ξεμείνω από κινητό. Τι εννοώ; Εχω κάνει πολλά ταξίδια, πιο συμβατικά ταξίδια, σε προορισμούς κοινούς και τουριστικούς και γνωρίζω από... Roaming. Καλό και κακό. Με προβληματίζει το αν θα μπορώ να δίνω την απάντηση «Στο τέλος του κόσμου» σε όσους με ρωτάνε που είμαι, από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής. Με απασχολεί να μπορώ να επικοινωνώ με άνεση με την Αθήνα και με το παιδί μου που δεν το παίρνω μαζί στο ταξίδι μεν, θέλω να το έχω συνεχώς στο τηλέφωνο δε. Επίσης, δεν μπορώ να κτρύψω ότι με ενδιαφέρει το να μπορώ να μοιραστώ, κάθε στιγμή, τις εμπειρίες μου με τους φίλους μου, να ποστάρω φωτογραφίες και βίντεο στο Facebook και το Instagram.

Ευτυχώς, οι δισταγμοί αυτοί εξαφανίστηκαν όταν έμαθα ότι η COSMOTE προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις περιαγωγής και στις 5 ηπείρους, συνεργαζόμενη με πάνω από 450 δίκτυα παγκοσμίως. Με άλλα λόγια δεν παίζει να μην πιάνει το κινητό ακόμη και αν βρίσκεσαι στου... Διαόλου τη Μάνα!

Δηλώνοντας συμμετοχή στον διαγωνισμό, μπορεί να είμαι τυχερή και να δω στην πράξη όλες αυτές τις δυνατότητες! Τέσσερα άτομα, μαζί με ένα άτομο της επιλογής του ο καθένας (συνολικά οκτώ δηλαδή) θα βρεθούν σε αυτούς τους τέσσερις πραγματικά ασυνηθίστους και ιδιαίτερους προορισμούς.

Αμφιβάλλει κανείς ότι το COSMOTE κινητό του θα πιάνει και στου... βοδιού του κέρατο; Ας το δοκιμάσει!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, έως τις 25 Οκτωβρίου, στο ειδικό microsite του διαγωνισμού www.cosmote.gr/roamingexperience.gr.

Εκεί, θα βρουν περισσότερες πληροφορίες για τα ταξίδια, αλλά και τους όρους συμμετοχής στην ενέργεια.

Περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες περιαγωγής: https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/roaming.html

Έτοιμοι λοιπόν για ένα μοναδικό ταξίδι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ