Renault EZ-ULTIMO: Μια αυτόνομη λιμουζίνα βγαλμένη από ταινία επιστημονικής φαντασίας [βίντεο] - iefimerida.gr

Renault EZ-ULTIMO: Μια αυτόνομη λιμουζίνα βγαλμένη από ταινία επιστημονικής φαντασίας [βίντεο]

Το Ez-Ultimo της Renault εντυπωσιάζει με το φουτουριστικό design (Φωτογραφία: YouTube)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άλμα στο μέλλον επιχειρεί η Renault με το φουτουριστικό ηλεκτρικό, αυτονόμο Ez-Ultimo, που παρουσίασε -παίζοντας εντός έδρας- στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι .

Πρόκειται για ένα μοντέλο με τετραδιεύθυνση, που θα κινείται αυτόματα, και χωρίς την παρουσία του οδηγού, προσφέροντας στους έως και τρεις επιβάτες του απόλυτη προστασία από τα αδιάκριτα βλέμματα των περιαστικών χάρη σε μια οροφή που λειτουργεί ως καθρέφτης.

Το ηλεκτρικό όχημα έχει μήκος 5,8 μ. και μόλις 1,35 μ. ύψος, αλλά αποζημιώνει με την πολυτέλειά του τους επιβάτες καθώς στο σαλόνι του, που θυμίζει σουίτα ξενοδοχείου, εντυπωσιάζουν οι άνετες πίσω θέσεις και τα στοιχεία από μάρμαρο, ξύλο και δέρμα.

Η παθητική ασφάλεια, σημειώνουν ειδικοί, ίσως αποτελεί ένα θέμα λόγω της πλήρως γυάλινης οροφής χωρίς πλευρικά στηρίγματα.

Πέρα από το φουτουριστικό design το Ez-Ultimo, που θα λειτουργεί και σαν «ρομπό-ταξί», αναλαμβάνοντας τη μεταφορά προσώπων με παχιά πορτοφόλια, θα είναι εξοπλισμένο με δυνατότητες Wi-fi και GPS.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Renault EZ-ULTIMO ΣΑΛΟΝΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ