Εξελίξεις στην υπόθεση Λαγούδη: Δίωξη κατά του γιατρού κι ενός ακόμη ατόμου - iefimerida.gr

Εξελίξεις στην υπόθεση Λαγούδη: Δίωξη κατά του γιατρού κι ενός ακόμη ατόμου

Δίωξη κατά του γιατρού για ηθική αυτουργία στην ανθρωποκτονία της Ειρήνης Λαγούδη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες λεπτομέρειες σχετικά με την δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη έρχονται στο φως της δημοσιότητας, με τον γιατρό να κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός.

Χθες, το sinidisi.gr, αποκάλυψε πως ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου Γεώργιος Πέτρος, με συμπληρωματική του παραγγελία προς την ανακρίτρια, προσωποποίησε την πρώτη ποινική δίωξη σε βάρος προσώπου, φιλικού της Ειρήνης Λαγούδη.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Μαζί σου» στον Σκάι με την Τατιάνα Στεφανίδου, ο εισαγγελέας Αγρινίου άσκησε ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία στην ανθρωποκτονία της Ειρήνης Λαγούδη, εναντίον γιατρού που γνώριζε προσωπικά. Μάλιστα, οι διώξεις είχαν ασκηθεί στις 3 του περασμένου Αυγούστου.

Στην άσκηση δίωξης συμπεριλαμβάνεται και ένα ακόμη άτομο στο οποίο αποδίδεται ο ρόλος του φυσικού αυτουργού της ανθρωποκτονίας, χωρίς όμως μέχρι τώρα να έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του.

Να σημειωθεί ότι στις 21 Σεπτεμβρίου, ασκήθηκε ποινική δίωξη κατ’ αγνώστων για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, απόπειρα εμπρησμού κατά συναυτουργία, σύσταση συμμορίας και ηθική αυτουργία στην παραπάνω πράξεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ