Επιασαν «στα πράσα» δουλέμπορο στο Ελευθέριος Βενιζέλος - iefimerida.gr

Επιασαν «στα πράσα» δουλέμπορο στο Ελευθέριος Βενιζέλος

Στα χέρια της αστυνομίας «εγκέφαλος» κυκλώματος διακίνησης μεταναστών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Στα πράσα» συνελήφθη, χθες, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» Αφγανός που φέρεται να είχε αρχηγικό ρόλο σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών σε χώρες της Ε.Ε. την ώρα που ετοιμαζόταν να προωθήσει στο εξωτερικό πέντε μετανάστες.

Ο Αφγανός συνελήφθη τη στιγμή που προσπαθούσε να προωθήσει σε χώρα της Ε.Ε. πέντε μετανάστες αφγανικής καταγωγής, τους οποίους είχε προμηθεύσεις με ταξιδιωτικά έγγραφα και ηλεκτρονικές κάρτες επιβίβασης.

Ο ρόλος του, σύμφωνα με την Αστυνομία,ήταν να οργανώνει, να συντονίζει και να επιβλέπει την παράνομη διακίνησή τους, έναντι αμοιβής 2.000 έως 3.000 ευρώ ανά άτομο.

Επίσης, στην Κυψέλη συνελήφθη ένας ακόμη νεαρός Αφγανός, μέλος του ίδιου κυκλώματος διακίνησης μεταναστών.

Επάνω στους συλληφθέντες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, έξι πλαστά δελτία ταυτότητας ΕΕ, πέντε κάρτες επιβίβασης με προορισμό χώρα της Ευρώπης και οκτώ κινητά τηλέφωνα.

Τα δύο συλληφθέντα μέλη του κυκλώματος, καθώς και οι πέντε αλλοδαποί μετανάστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ