Κοκλώνης: Ο Λυκουρέζος ήθελε να ξεκουραστεί κι υπήρξε απόσταση με την Καλογρίδη - iefimerida.gr

Κοκλώνης: Ο Λυκουρέζος ήθελε να ξεκουραστεί κι υπήρξε απόσταση με την Καλογρίδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ο Νίκος Κοκλώνης δε θα μπορούσε να μην... ανακριθεί σχετικά με τη σχέση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Νατάσας Καλογρίδη.

«Είναι πάρα πολύ καλά. Μιλάνε, δεν έχουν χωρίσει, δεν έχουν τσακωθεί, απλά αυτή τη στιγμή έχουν μπει κάποιες άλλες προτεραιότητες. Ποιος είπε ότι δεν βρίσκονται μεταξύ τους; Βρίσκονται, στο λέω εγώ», είπε αρχικά μιλώντας στην κάμερα του Star για την εκπομπή "Στη Φωλιά των ΚουΚου" και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη.

Στη συνέχεια, ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε τον λόγο που ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος αποφάσισε για λίγο να αποστασιοποιηθεί. «Κάποια στιγμή και λόγω ηλικίας, ο Αλέξανδρος αποφάσισε να ξεκουραστεί λίγο, η Νατάσα έχει πολύ έντονους ρυθμούς με το κανάλι που ετοιμάζει στο Youtube, οπότε εκεί υπήρξε μια απόσταση», είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ