Η Μαίρη Κατράντζου πρώτο θέμα στον κόσμο της μόδας -Σχεδιάζει εσώρουχα για την Victoria's Secret [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Μαίρη Κατράντζου πρώτο θέμα στον κόσμο της μόδας -Σχεδιάζει εσώρουχα για την Victoria's Secret [βίντεο]

H Ελληνίδα σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον κόσμο των εσωρούχων θέλει να κατακτήσει τώρα η Μαίρη Κατράντζου, η οποία σχεδιάζει μία σπέσιαλ κολεξιόν για την Victoria's Secret.

Η «βασίλισσα των prints», λοιπόν, μετά το show της στην Εβδομάδα μόδας του Λονδίνου, όπου και γιόρτασε τα δέκα της χρόνια στον χώρο, ετοιμάζει μία συλλογή με εσώρουχα για τον διάσημο οίκο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria's Secret (@victoriassecret) στις 4 Οκτ, 2018 στις 6:34 πμ PDT

Μάλιστα για το νέο της εγχείρημα, η σχεδιάστρια μίλησε στην βρετανική Vogue.

«Η δουλειά μου έχει να κάνει με την αντίληψη και την προοπτική και το φιλτράρισμα της ομορφιάς μέσω του σχεδίου που επιτρέπει στις γυναίκες να ξεχωρίζουν. Θέλησα να δω τη «βάση» που φοράμε οι γυναίκες, κάτω από τα ρούχα που σχεδιάζω για τις κολεξιόν μου. Τα εσώρουχα είναι το πρώτο προστατευτικό επίπεδο που έχει την ικανότητα να τονώσει την αυτοπεποίθηση μια γυναίκας», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria's Secret EDITS (@the_vsangels) στις 4 Οκτ, 2018 στις 4:22 μμ PDT

Μάλιστα η Κατράντζου έδωσε και μερικές παραπάνω πληροφορίες για την κολεξιόν της Victoria's Secret by Mary Katrantzou, τονίζοντας πως θα είναι χρωματιστή, τολμηρή και παιχνιδιάρικη.

«Ηθελα να είναι χρωματιστή και ανεβαστική, τολμηρή και δυνατή. Είναι σχεδιασμένη για να δώσει δύναμη στις γυναίκες να διασκεδάσουν με τα εσώρουχα και να νιώσουν ελεύθερες να εξερευνήσουν τα σχέδια και τα χρώμα σαν μια δεύτερη επιδερμίδα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria’s Secret Hong Kong (@victoriassecrethk) στις 5 Οκτ, 2018 στις 12:30 πμ PDT


Η Κατράντζου συνεργάστηκε με την creative director του show, Sophia Neiphitou-Apostolou και την executive producer Monica Mitro αλλά και την ομάδα σχεδιαστών της Victoria’s Secret και αυτό για το οποιο ανυπομονούμε τώρα είναι για το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Katrantzou (@marykatrantzou) στις 22 Σεπ, 2018 στις 5:40 πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ