Συναυλία στη Μαρίνα Φλοίσβου για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων -Με τη συμμετοχή πολλών τραγουδιστών - iefimerida.gr

Συναυλία στη Μαρίνα Φλοίσβου για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων -Με τη συμμετοχή πολλών τραγουδιστών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η φιλοζωική μη κερδοσκοπική εταιρεία Save a Greek Stray διοργανώνει το 1ο SGS Family & Pets Festival, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα, στη Μαρίνα Φλοίσβου.

Το event για μικρούς και μεγάλους, γίνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων και στόχο έχει να φέρει σε επαφή ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια αγάπη για τα ζώα, να τους ψυχαγωγήσει με τραγούδια, παιχνίδια, photo booth, face painting, bazaar, καθώς και να δώσει την ευκαιρία υιοθεσίας αδέσποτων σκύλων.

Το ρυθμό στο Φεστιβάλ, που διοργανώνεται σε συνεργασία με την Panik Records, θα δώσουν οι Playmen, οι οποίοι επιφυλάσσουν μοναδικές μουσικές εκπλήξεις. Στη σκηνή θα ανέβουν επίσης οι: Demy, Courtney Parker, Tamta, Βαγγέλης Κακουριώτης, Αναστάσιος Ράμμος και Ελένη Φουρέιρα, που θα ξεσηκώσουν το κοινό με τον τρόπο που μόνο εκείνοι ξέρουν! Την παρουσίαση του event έχει αναλάβει ο... Γιώργος Αγγελόπουλος!

Μεγάλη συναυλία με αγαπημένους καλλιτέχνες
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ