«Κόκκινος δράκος» -Εκανε μασάζ στην πλάτη και... γέμισε κοκκινίλες [εικόνες] - iefimerida.gr

«Κόκκινος δράκος» -Εκανε μασάζ στην πλάτη και... γέμισε κοκκινίλες [εικόνες]

Το αποτέλεσμα ενός μασάζ στο Μπαλί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ έπαθε ένας Αυστραλιανός τουρίστας στο Μπαλί μόλις είδε πως το χαλαρωτικό μασάζ που έκανε κατά την διάρκεια των διακοπών του στο Μπαλί, του προκάλεσε τεράστιες κοκκινίλες στην πλάτη.

Συγκεκριμένα, ο Μάθιου Ράισον και η σύζυγός του Κάντις από την νότια Αυστραλία παραθέριζαν για έκτη μέρα στο Μπαλί όταν αποφάσισαν να κάνουν ένα χαλαρωτικό μασάζ.

Εκει λοιπόν που ο «μασέρ» χαλάρωνε τον Μάθιου, ξαφνικά τον ρώτησε αν επιθυμούσε να του βγάλει το κόκκινο δράκο από μέσα του.

Σοκ έπαθε ένας Αυστραλιανός τουρίστας στο Μπαλί μόλις έμαθε πως το χαλαρωτικό μασάζ που έκανε κατά την διάρκεια των διακοπών του στο Μπαλί, του προκάλεσε τεράστιες κοκκινίλες στην πλάτη.

Εκείνος χωρίς να το σκεφτεί απάντησε για κακή του τύχη ναι.

Στην αρχή, λοιπόν, ο Μάθιου νόμιζε πως ο μασέρ θα κάνει κάποιο είδος προσευχής, μέχρι που συνειδητοποίησε πως ο ίδιος σκάλιζε όλη του την πλάτη με ένα νόμισμα, ψιθυρίζοντας του πως αύριο θα είναι ένας κόκκινος δράκος.

Πρόκειται για έναν τύπο θεραπείας που στο Μπαλί ονομάζεται γκούα- σα και στόχο έχει να χαλαρώνει το μυϊκό σύστημα.

Ο Μάθιου νόμιζε πως ο μασέρ θα κάνει κάποιο είδος προσευχής, μέχρι που συνειδητοποίησε πως ο ίδιος σκάλιζε όλη του την πλάτη με ένα νόμισμα, ψιθυρίζοντας του πως αύριο θα είναι ένας κόκκινος δράκος.

Την επόμενη μέρα, λοιπόν, ο Ράισον όντως είχε μεταμορφωθεί σε δράκο, καθώς η πλάτη του είχε κόκκινες λωρίδες που έμοιαζαν με φτερά.

Τα σημάδια ξεκινούσαν από τον λαιμό και έφταναν μέχρι λίγο πιο πάνω από τους μηρούς, ωστόσο δεν διευκρινίζεται αν ο Μάθιου πόναγε η όχι μετά το μασάζ.

Πρόκειται για έναν τύπο θεραπείας που στο Μπαλί ονομάζεται γκούα- σα και στόχο έχει να χαλαρώνει το μυϊκό σύστημα.

Αν κρίνει κανείς βέβαια από το χαμόγελο στο πρόσωπό του, μάλλον τα κόκκινα σημάδια δεν είναι και τόσο μεγάλο πρόβλημα για εκείνον.

Πάντως η σύζυγος του Μάθιου ανέφερε πως αυτό το μασάζ λειτούργησε ως γιατρικό για τον άνδρα της, καθώς τον απάλλαξε από χρόνιο πόνο στην πλάτη.

Πάντως η σύζυγος του Μάθιου ανέφερε πως αυτό το μασάζ λειτούργησε ως γιατρικό για τον άνδρα της, καθώς τον απάλλαξε από χρόνιο πόνο στην πλάτη.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μασάζ Μπαλί ΚΟΚΚΙΝΙΛΕΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ