Σφαγή Τίνας Μεσσαροπούλου-Αθηναΐδος Νέγκα -Η δημοσίευση των sms τους [εικόνες] - iefimerida.gr

Σφαγή Τίνας Μεσσαροπούλου-Αθηναΐδος Νέγκα -Η δημοσίευση των sms τους [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα μαχαίρια Τίνα Μεσσαροπούλου και Αθηναϊδα Νέγκα.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου είχε την πληροφορία ότι η εκπομπή της Αθηναΐδος Νέγκα στο Open TV κόβεται πριν καν αρχίσει και τη μετέδωσε μέσω του Happy Day.

Στη συνέχεια έστειλε sms στην Αθηναΐδα Νέγκα για να την ρωτήσει τι πραγματικά συμβαίνει.

Η Αθηναΐς Νέγκα, απαντώντας της, τήν τρόλαρε άγρια, λέγοντάς της ότι θα κάνει αισθησιακή εκπομπή. Της είπε ακόμη ότι δεν πληρώνεται από το κανάλι, αντιθέτως η ίδια πληρώνει για να κάνει εκπομπή!

Στη συνέχεια μάλιστα, η Αθηναΐς Νέγκα, προφανώς έξαλλη, πόσταρε στο Instagram την συνομιλία μέσω sms που είχε με την Τίνα Μεσσαροπούλου, γράφοντας:

«Δεν έχω ιδέα αν το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου αληθεύει, δεν γνωρίζω σε βάθος τίποτα πέρα από το ότι σήμερα κ αύριο έχω υπερβολική δουλειά σε ραδιο, εφημερίδα κ τηλεόραση, αν όντως κόβεται η τηλεοπτική εκπομπή πριν αρχίσει, αν δεν άρεσα σε κάποιον, είναι σκληρό -πέρα από πλάκα -να το γράφει κ να με ρωτάει στη μέση μιας μέρας εξαντλητικής δουλειάς τόσο επίμονα -εφόσον είναι σίγουρη κ το υπογράφει. Ειμαι σίγουρη πως γνωρίζει πως ο παρουσιαστής κ εργαζόμενος μαθαίνει πάντα τελευταίος -ας πάρει το κανάλι. Εμενα τι με ταράζει; Ποιον αφορά επίσης το ο τι εγώ «δεν άρεσα καθόλου σε κάποιον κ με έκοψε ;» την ευχαριστώ πάντως. Σταζει καλοσύνη ,στην δημοσιογραφία που εγώ ξέρω, γράφουμε κ κάτι ''καλουτσικο'' δίπλα στο σκληρό! Cheers που λένε κ οι Άγγλοι».

Η συνομιλία Τίνας Μεσσαροπούλου (οι γκρι φούσκες) και Αθηναΐδος Νέγκα (οι μπλε φούσκες):

Σφαγή Τίνας Μεσσαροπούλου-Αθηναΐδος Νέγκα -Η δημοσίευση των sms τους [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Σφαγή Τίνας Μεσσαροπούλου-Αθηναΐδος Νέγκα -Η δημοσίευση των sms τους [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Σφαγή Τίνας Μεσσαροπούλου-Αθηναΐδος Νέγκα -Η δημοσίευση των sms τους [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Σφαγή Τίνας Μεσσαροπούλου-Αθηναΐδος Νέγκα -Η δημοσίευση των sms τους [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Mετά από αυτό, η Μεσσαροπούλου θεώρησε ότι η Νέγκα έπρεπε να της ζητήσει συγγνώμη.

Αντί αυτού η Νέγκα έγραψε στο instagram:

«Πρέπει να ζητήσω συγνωμη στην Μεσσαροπουλου ? Πείτε μου .της απάντησα με χιούμορ .δεν γνώριζα αν έχει κοπεί η εκπομπή -που να ξέρω ;; .κ τελικά ΔΕΝ έχει κοπεί.. εκείνη έγραψε πως το αφεντικό μου με απέρριψε ανέβασε μια ιστορία ,πως δεν άρεσα-αυτό με θίγει ως επαγγελματία-ποιος ο λόγος να γράψει κάτι τέτοιο ,πρέπει να της ζητήσω συγνωμη που της απάντησα με χιούμορ ;είναι άγρια τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ κ τα σχόλια κ θεωρώ πως έπρεπε κάπως να εκφράσω την «παρενόχληση» που γίνεται στους ανθρώπους που πάνε να κάνουν μια αρχή .δεν ήταν ένα καλά διασταυρωμένο δημοσίευμα .θα μείνω με την απορία». Kαι λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Αύριο το μόνο που θα έχουν να πουν κάποιοι είναι πως κακώς διέρρευσα την συνομιλία μου με την Μεσσαροπούλου( σιγά το watergate), όμως θεωρώ πρέπει να υπάρχει η αίσθηση του πως γίνεται το τηλερεπορτάζ που συχνά προκαλεί ανασφάλεια σε πολλούς εργαζόμενους γιατί η τηλεόραση είναι ομαδική δουλειά».

Σφαγή Τίνας Μεσσαροπούλου-Αθηναΐδος Νέγκα -Η δημοσίευση των sms τους [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Η Αθηναΐς Νέγκα, πάντως, στη συνέχεια, αποφάσισε να διαγράψει τις αναρτήσεις υ από το προφίλ της στο instagram, ενώ η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε σήμερα στον αέρα του Happy Day για τον διάλογό της με την Αθηναΐδα Νέγκα:

«Πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί συνέβη όλο αυτό γιατί εγώ έπραξα αυτό που οφείλει να κάνει κάθε δημοσιογράφος. Έστειλα μήνυμα, πήρα την απάντηση, επανέλαβα αν πρέπει να πάρω τηλέφωνο, μου είπε «όχι, κόπηκα» και από εκεί και πέρα αρχίζει ένας διάλογος. Ένας συνήθης διάλογος με την Αθηναΐδα Νέγκα, γιατί πάντα είχε χιούμορ, εγώ τη συμπαθούσα πολύ και ήξερα ότι το χιούμορ της είναι ιδιαίτερο. Την θεωρούσα πάρα πολύ έξυπνη και ευφυή. Δεν υπήρξε κανένα μαλλιοτράβηγμα από τη δική μου την πλευρά και δεν θα δώσω το πάτημα να γίνει κάποιος είδηση, εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική μου υπόσταση και υπόληψη. Δεν ξέρω αν διακωμωδούμε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ ή άλλα ρεπορτάζ, το ρεπορτάζ, όποιο κι αν είναι αυτό, γίνεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Κατάλαβα ότι στο δεύτερο μέρος του μηνύματος κάνει πλάκα, αλλά άλλο κάνω πλάκα και άλλο δημοσιοποιώ προσωπικές συνομιλίες και άλλο τρολάρω…».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αθηναϊδα Νέγκα Τίνα Μεσσαροπούλου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ