Δημήτρης Κοργιαλάς: Στο Nomads θα κάθομαι γυμνός, δίπλα στη θάλασσα με μία πετονιά στο χέρι [βίντεο] - iefimerida.gr

Δημήτρης Κοργιαλάς: Στο Nomads θα κάθομαι γυμνός, δίπλα στη θάλασσα με μία πετονιά στο χέρι [βίντεο]

Δημήτρης Κοργιαλάς/ Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το Nomads ετοιμάζεται ο Δημήτρης Κοργιαλάς και απ΄ότι φαίνεται ο γνωστός τραγουδιστής δεν έχει δει καθόλου ανταγωνιστικά το παιχνίδι.

Ο τραγουδιστής που πρόσφατα έγινε πατέρας, είπε το μεγάλο ναι στο παιχνίδι επιβίωσης και χτες πέταξε για Μαδαγασκάρη.

Ο καλλιτέχνης, λοιπόν, μίλησε για το πως βλέπει τον εαυτό του και προκάλεσε έκπληξη καθώς πρέπει να είναι ο πρώτος που κάνει τέτοιες δηλώσεις.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Πρω1νο του Ant1, ο Δημήτρης Κοργιαλάς ανέφερε πως θα κάθεται γυμνός, δίπλα στην θάλασσα με μία πετονιά στο χέρι, ενώ οι άλλοι θα... παίζουν.

«Εννοείται ότι υπάρχει ξεχωριστός λόγος που βρίσκομαι στο Nomads. Γυμνός, δίπλα στη θάλασσα, με μια πετονιά στο χέρι, οι άλλοι να παίζουν, να κάνουν παιχνίδια κι εγώ να τραβάω τα ψάρια έξω.

Στο Nomads νομίζω θα με δυσκολέψει το Nomads. Δεν είμαι κανένας υπεραθλητής, έχω ασχοληθεί με τον αθλητισμό πιο παλιά, αλλά περνάνε τα χρόνια και δυσκολεύεται ο οργανισμός σε πολλά πράγματα.

Παρ’ όλα αυτά, φοβού τους γέροντες. Σε μια ομάδα ανθρώπων, συνήθως, εγώ παίρνω το ρόλο της μαμάς. Είμαι αυτός που συμμαζεύει όλους. Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να αντέξω χωρίς φαγητό», δήλωσε αναλυτικά ο ίδιος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημήτρης Κοργιαλάς nomads τραγουδιστής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ