Europa League: Ο ΠΑΟΚ «χόρευε» στην Λευκορωσία, 1-4 την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ [βίντεο] - iefimerida.gr

Europa League: Ο ΠΑΟΚ «χόρευε» στην Λευκορωσία, 1-4 την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ [βίντεο]

Ο Ζαμπά σκόραρε 2 γκολ απόψε /Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζαμπά, ο ΠΑΟΚ έκανε σπουδαίο διπλό απόψε στην Λευκορωσία με 1-4 επί της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ για την 2η αγωνιστική του Europa League.

Στο 17' ο ΠΑΟΚ είχε... καθαρίσει το ματς με τον Πρίγιοβιτς να σκοράρει στο 6' από ασίστ του Ζαμπά, ενώ ο Βραζιλιάνος σκόραρε στο 11' και στο 17' για το 0-3 νωρίς-νωρίς. Η ΜΠΑΤΕ αντέδρασε μόνο στο β' ημίχρονο και μείωσε στο 61' με τον Σκάβις, αλλά ο Πέλκας 12 λεπτά... τελειώσε το ματς με σουτ για το 1-4. Ετσι, ο ΠΑΟΚ με αυτή την νίκη «αγκαλιάζει» την πρόκριση και την 2η θέση, πίσω από την πρωτοπόρο Τσέλσι.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Τσέλσι κέρδισε 1-0 την Βίντι.

ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΒ (Αλεξέι Μπάγκα): Σχερμπίτσκι, Αλεξέι Ρίος, Φιλιπένκο, Πολιάκοφ, Βολόντκο, Μπάγκα, Ντράγκουν (71' Χλεμπ), Γιαμπλόνσκι, Ιβάνιτς, Στάσεβιτς, Τουόμινεν (59' Σκάβις).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Μαουρίσιο, Κάνιας, Λημνιός (70' Μπίσεσβαρ), Ζαμπά (86' Βιεϊρίνια), Πέλκας, Πρίγιοβιτς (76' Άκπομ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Τσέλσι 6

2. ΠΑΟΚ 3

3. ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 3

4. Βίντι 0

Διαβάστε πως μετέδωσε το ματς το iefimerida.gr

ΤΑ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ